New Website Layout

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

What do you think of the new look?

It's great, way better than before.
18
67%
Not bad, I could do better.
3
11%
Total crap, the old one was better.
6
22%
 
Total votes : 27

Postby Karlsweldt » Wed Oct 04, 2006 3:02 pm

I'm running at 1024x768 default, and all looks great!
Ensure your "wrap text" tooltip is not checked!! And if the page is not full-screen, that could explain the problem too.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19117
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby chris754 » Wed Oct 04, 2006 9:23 pm

I love it!!
Havent been around much-long story but still cruise so well done and thanks for all the work, which is all volunteer.
chris754
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 684
Joined: Tue May 13, 2003 10:26 pm
Location: New Zealand

Postby Myth » Thu Oct 05, 2006 12:04 pm

I really like it!!! Nice colors. I do have one suggestion:

Here's the page I just saw today. I use 1024X768 res.

Image

I've highlighted what I'm talking about. Could you stack the google ad under the search box? It would give the middle section more space and waste less on the right side.


At first glance it looks a bit more cluttered. What might look nice is if the header bars were a little larger. The "hardware reviews" and "motherboard reviews" bars are what I'm talking about. They look too squished in there. The headers don't "pop" for me. It would just be a little easier to find thing at a moments glance if they were taller.

Other than those 2 things... I LOVE IT! I know how hard and time consuming it is to change a website. I've done it and my husband does it a lot. He hates the flash site clients becuase they all want a miracle in about 10 minutes of billable time. :roll:
Image
Image
Myth
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3094
Joined: Fri Aug 29, 2003 1:13 pm
Location: Limboland

Postby ollE » Thu Oct 05, 2006 1:28 pm

Thanks for the heads up, the ads will probaby have stay where they are at the moment. I am trying to optimize everything for speed, so it may change. looks like you are using an ad blocker of some kind... The ads that are missing should show up even if you don't use flash... Any idea why the ads are missing?
ollE
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 404
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Location: Deep Space

Postby Doc Overclock » Thu Oct 05, 2006 1:35 pm

Yo the CPU links do not work Ollie,, try em they only show 2006 8)
Doc Overclock - Adventures In Electricity
Doc Overclock
Lord Of The Realm
 
Posts: 3328
Joined: Thu May 25, 2000 12:01 am
Location: Star Fleet Academy

Postby Doc Overclock » Thu Oct 05, 2006 1:37 pm

okay none of the archives links works my man, wasssssuppppp???
Doc Overclock - Adventures In Electricity
Doc Overclock
Lord Of The Realm
 
Posts: 3328
Joined: Thu May 25, 2000 12:01 am
Location: Star Fleet Academy

Postby Myth » Thu Oct 05, 2006 2:23 pm

ollE wrote:Thanks for the heads up, the ads will probaby have stay where they are at the moment. I am trying to optimize everything for speed, so it may change. looks like you are using an ad blocker of some kind... The ads that are missing should show up even if you don't use flash... Any idea why the ads are missing?


Yes I use an ad blocker.
Image
Image
Myth
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3094
Joined: Fri Aug 29, 2003 1:13 pm
Location: Limboland

Postby ollE » Thu Oct 05, 2006 2:54 pm

Thanks Doc, I told you about this...
The archives have never been sortable... I have to fix it.
--already in the list
ollE
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 404
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Location: Deep Space

cool

Postby jlozzie67 » Fri Oct 05, 2007 7:15 pm

The site is cool. easier to navigate
jlozzie67
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 08, 2007 10:06 pm
Location: Canton, MI

Postby Karlsweldt » Sat Oct 06, 2007 5:50 am

The home page and the Forum header page look great!
I have AVG (subscribed) with a pop-up blocker, but no problems at seeing the ads. Both FF and IE have no problems, but IE seems to lag with new page loads. May just install FF on the second system, and use IE only when required. FF is more secure!!

Given some time and fine-tuning, this will be the greatest site on the Web!

Great work, ollE!
All good results in their own time, and haste may lay waste to long hours of work!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19117
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

PreviousNext

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron