The Mother Board
Panda active scan causes computer to restart

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Virus/Spyware/Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
~PJ~
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 5791
Location: Leeds, UK

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 6:59 am    Post subject: Panda active scan causes computer to restart Reply with quote

http://www.pandasoftware.com/products/activescan.htm

Done it twice now [and lost me a nearly finished WU but that's besides the point].
Is this just one of those things, or indicative of a problem? Tried it on another computer with almost identical specs [same mobo, 1.8GHz CPU, 512Mb RAM] and it went through OK.
_________________


Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.
Back to top
View user's profile Send private message
ThEvil0nE
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 06 May 2002
Posts: 3937
Location: New York

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

pandasoftware has given me problems in the past, never touched the thing again. I'm using CA's EZ Armor suite, free to all optimum online users.
http://www.my-etrust.com/
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
kltsin
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 2792
Location: St. Augustine, Fl

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 9:16 am    Post subject: Reply with quote

Active scan is probably trying to access a file that is corrupt or infected and crashing the OS.

There are other scans you can try such as Kaspersky etc...
Many of them listed here
http://www.motherboards.org/forums/viewtopic.php?t=26326&start=60
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
~PJ~
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 5791
Location: Leeds, UK

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 3:09 pm    Post subject: Reply with quote

Hm. Computer otherwise seems fine, but... it's twice had the same problem with NAV being disabled and not enableable [?]... XP Pro reinstalled each time.
_________________


Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Virus/Spyware/Security All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group