The Mother Board
New 33258 Folder has prob getting past proxy and router

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Motherboards.org Folding Team
View previous topic :: View next topic  
Author Message
x7c00
Pilgrim
Pilgrim


Joined: 22 Oct 2002
Posts: 16
Location: Elkins Park, PA USA

PostPosted: Fri Oct 10, 2003 4:40 pm    Post subject: New 33258 Folder has prob getting past proxy and router Reply with quote

I left a message over at F@H message board but I figure you guys might be able to help with this problem. I installed F@H on a computer that goes thru an AnalogX proxy that is loaded on a machine that is connected wireless-ly to a Netgear router. My Log looks like this:


--- Opening Log file [October 10 17:15:49]




Folding@home Client Version 3.24

http://foldingathome.stanford.edu
email:help@foldingathome.stanford.edu


[17:17:17] Opening "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=33258 http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=33258
[17:18:07] - Ask before connecting: No
[17:18:07] - Use IE connection settings: Yes
[17:18:07] - User name: x7c00 (Team 33258)
[17:18:07] - User ID not found locally
[17:18:07] + Requesting User ID from server
[17:18:09] - Machine ID: 1
[17:18:09]
[17:18:09] Work directory not found. Creating...
[17:18:09] Could not open work queue, generating new queue...
[17:18:09] Initialization complete
[17:18:09] + Benchmarking ...
[17:18:11] + Attempting to get work packet
[17:18:11] - Connecting to assignment server
[17:18:12] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:18:12] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:18:12] Loaded queue successfully.
[17:18:15] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:18:22] + Attempting to get work packet
[17:18:22] - Connecting to assignment server
[17:18:23] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:18:23] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:18:23] Loaded queue successfully.
[17:18:26] - Error: Getwork #2 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:18:45] + Attempting to get work packet
[17:18:45] - Connecting to assignment server
[17:18:46] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:18:46] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:18:46] Loaded queue successfully.
[17:18:49] - Error: Getwork #3 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:19:21] + Attempting to get work packet
[17:19:21] - Connecting to assignment server
[17:19:21] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:19:21] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:19:21] Loaded queue successfully.
[17:19:25] - Error: Getwork #4 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:20:12] + Attempting to get work packet
[17:20:12] - Connecting to assignment server
[17:20:12] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:20:12] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:20:12] Loaded queue successfully.
[17:20:16] - Error: Getwork #5 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:21:47] + Attempting to get work packet
[17:21:47] - Connecting to assignment server
[17:21:47] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:21:47] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:21:47] Loaded queue successfully.
[17:21:51] - Error: Getwork #6 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:24:34] + Attempting to get work packet
[17:24:34] - Connecting to assignment server
[17:24:34] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:24:34] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:24:35] Loaded queue successfully.
[17:24:39] - Error: Getwork #7 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:30:04] + Attempting to get work packet
[17:30:04] - Connecting to assignment server
[17:30:05] - Couldn't send HTTP request to server
[17:30:05] + Could not connect to Assignment Server
[17:30:06] - Couldn't send HTTP request to server
[17:30:06] + Could not connect to Assignment Server 2
[17:30:06] + Couldn't get work instructions.
[17:30:06] - Error: Getwork #8 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[17:40:55] + Attempting to get work packet
[17:40:55] - Connecting to assignment server
[17:40:56] - Successful: assigned to (171.64.122.110).
[17:40:56] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:40:56] Loaded queue successfully.
[17:41:00] - Error: Getwork #9 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[18:02:31] + Attempting to get work packet
[18:02:31] - Connecting to assignment server
[18:02:31] - Couldn't send HTTP request to server
[18:02:31] + Could not connect to Assignment Server
[18:02:32] - Couldn't send HTTP request to server
[18:02:32] + Could not connect to Assignment Server 2
[18:02:32] + Couldn't get work instructions.
[18:02:32] - Error: Getwork #10 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[18:45:26] + Attempting to get work packet
[18:45:26] - Connecting to assignment server
[18:45:27] - Couldn't send HTTP request to server
[18:45:27] + Could not connect to Assignment Server
[18:45:28] - Couldn't send HTTP request to server
[18:45:28] + Could not connect to Assignment Server 2
[18:45:28] + Couldn't get work instructions.
[18:45:28] - Error: Getwork #11 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[19:02:10] Printing Queue Information
CURRENT QUEUE:
00 *EMPTY
01 FETCHING
02 EMPTY
03 EMPTY
04 EMPTY
05 EMPTY
06 EMPTY
07 EMPTY
08 EMPTY
09 EMPTY
****************************************************
Any ideas? Should I do something with the router?
Thanks.
Timmmmmmmmmmmmmmmmm
New cruncher from PA
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Tulatin
Enlightened Master
Enlightened Master


Joined: 11 Dec 2002
Posts: 14664
Location: Canada

PostPosted: Fri Oct 10, 2003 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Try going into the connectiontab of the config section, and using "use internet explorer connection settings"
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
x7c00
Pilgrim
Pilgrim


Joined: 22 Oct 2002
Posts: 16
Location: Elkins Park, PA USA

PostPosted: Fri Oct 10, 2003 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks. I just set it to use IE. This is what I got:

[20:15:48] - Ask before connecting: No
[20:15:48] - Use IE connection settings: Yes
[20:15:48] - User name: x7c00 (Team 33258)
[20:15:48] - User ID = 6AC48A132F1F4394
[20:15:48] - Machine ID: 1
[20:15:48]
[20:15:48] Loaded queue successfully.
[20:15:48] Initialization complete
[20:15:48] + Benchmarking ...
[20:15:51] + Attempting to get work packet
[20:15:51] - Connecting to assignment server
[20:15:55] - Successful: assigned to (171.67.89.150).
[20:15:55] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[20:15:55] Loaded queue successfully.
[20:15:57] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before retry
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Tulatin
Enlightened Master
Enlightened Master


Joined: 11 Dec 2002
Posts: 14664
Location: Canada

PostPosted: Fri Oct 10, 2003 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

No other work to do? That means that there's no work units at the server. Re-install folding, and wait an hour before re-connecting.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
x7c00
Pilgrim
Pilgrim


Joined: 22 Oct 2002
Posts: 16
Location: Elkins Park, PA USA

PostPosted: Sat Oct 11, 2003 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

I let it run for hours and nothing happened. I tried the Google toolbar and it also didn't work. I then loaded UD and it works perfectly. I have nearly a million points with UD though and I wanted to run F@H on the computers behind this proxy. I'll keep trying. Thanks.
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
x7c00
Pilgrim
Pilgrim


Joined: 22 Oct 2002
Posts: 16
Location: Elkins Park, PA USA

PostPosted: Sat Oct 11, 2003 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

right It's working now boys. Bruce over at F@H message board got me going. I had to use the port # (6588) that the AnalogX proxy uses not the port # that I thought F@H uses (8080). Live and learn.
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lachen
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Tulatin
Enlightened Master
Enlightened Master


Joined: 11 Dec 2002
Posts: 14664
Location: Canada

PostPosted: Sat Oct 11, 2003 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

Good to hear you got it working, and thanks for supporting the team.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
len444
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 08 Nov 2001
Posts: 3987

PostPosted: Sat Oct 11, 2003 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

x7c00 wrote:
right It's working now boys. Bruce over at F@H message board got me going. I had to use the port # (6588) that the AnalogX proxy uses not the port # that I thought F@H uses (8080). Live and learn.
Timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lachen


good to hear your in business! also glad you've decided to join the team!

btw, what are your system spec's?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Motherboards.org Folding Team All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group