The Mother Board
No Luck Installing Client Soft on Longhorn

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Motherboards.org Folding Team
View previous topic :: View next topic  
Author Message
miki02131
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree


Joined: 26 Feb 2003
Posts: 2161
Location: Newport, Rhode Island USA

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 2:52 pm    Post subject: No Luck Installing Client Soft on Longhorn Reply with quote

I have a test partition with LH4015. Today, I tried to install the client F@H software on it to no avail. I know the software is compatible with XP, I can't understand why it wouldn't install on LH since LH is built right on top of XP. Any idea?
_________________
Help humanity .....join the
Motherboards.org
folding team! 33258
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 22 Aug 2001
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

compatibilty issues maybe confused
_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
Back to top
View user's profile Send private message
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 22 Aug 2001
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

did you run it from a cd confused . if so run it from the hard drive
_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
Back to top
View user's profile Send private message
DefaultDave
Brown Belt
Brown Belt


Joined: 07 Aug 2003
Posts: 286

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

there must be some differences though. i mean Win2000, and WinXP are built on NT technoligy and stuff work on one OS but not the other so have one built from the code base of enouther doens't garrentee it will work.

if you can't get the graphic client to work i'd install the console version. i'd bet that'll run on it.
_________________
Default_Dave's STATS! Team #33258
Back to top
View user's profile Send private message
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 22 Aug 2001
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

could it be the new file system that longhorn uses confused
_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
Back to top
View user's profile Send private message
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 22 Aug 2001
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

miki what kind of errors are you getting confused
_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
Back to top
View user's profile Send private message
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree


Joined: 22 Aug 2001
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

miki this is from the folding website

Quote:
If you are attempting to install the Windows graphical client or screen saver, and see "Setup is starting..." pop up, but then nothing else happen (no error message even), the problem is likely due to the presence of files named "setup.exe" in some directory present in your path (likely culprits are the directory in which the F@h installer is, your Desktop, and your temp directory). Remember that you may have multiple temp directories, depending on your operating system. Delete or move the setup.exe files and all should work fine.



dont know if this will help you
_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
Back to top
View user's profile Send private message
miki02131
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree


Joined: 26 Feb 2003
Posts: 2161
Location: Newport, Rhode Island USA

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

I got an error message saying that the software is not compatible with the OS.
_________________
Help humanity .....join the
Motherboards.org
folding team! 33258
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master


Joined: 06 May 2001
Posts: 36700
Location: Netherlands, Breda

PostPosted: Fri Sep 05, 2003 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

email professor Pande...
_________________
We hate rut, but we fear change.



System error, strike any user to continue...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Motherboards.org Folding Team All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group