M/B Intel 810 FW82810E, Need LED connector settings!!!

The place to post if you are having trouble identifying your motherboard.

Moderator: The Mod Squad

M/B Intel 810 FW82810E, Need LED connector settings!!!

Postby mainingreedyANT » Thu Jan 16, 2003 9:29 pm

I got a Compaq motherboard... That im going to put inside a universal Tower my only problem is i dont know hte LED connector settings... Ive search for Manuals and mb layouts and cant find my model... The Compaq Model Num is (#157126-102) and spare Num is (#191767-102)...
I messed around with my connectors and i got the MB LED right.. but i still have Power + and -, and the Reset SW... If someone can help me id dearly appreciate it.
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Postby Hardware Junkie » Fri Jan 17, 2003 12:21 am

BMW-R Motherboard

http://www.igs.net/~ndaines/Qfiles/bmw-r.html

This board has been identified as the OEM version of the Mitac 6513WU motherboard
http://www.mitac.com/micweb/products/ty ... 6513wu.htm
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image
Hardware Junkie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19404
Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Location: 00000h - 0000Fh

...

Postby mainingreedyANT » Fri Jan 17, 2003 7:37 am

Thats my exact board but can u help me with the wires cuz here how mine go... (double)orange/white--HDD led
(double)Black/white--Reset SW
(double)green/white--power + / - <--- this one is split at the end wit actually 2 single pieces,
(double)Green/black M/B sw (not sure for what)...
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Postby Aussie » Fri Jan 17, 2003 8:05 am

(double)green/white--power + / - = Power LED?
(double)Green/black M/B sw = Power switch?


Aussie
Our lives begin to end the day we become silent about things that matter - Martin Luther King
Aussie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 10244
Joined: Mon Nov 22, 1999 1:01 am
Location: Mackay, Queensland, Australia

...

Postby mainingreedyANT » Fri Jan 17, 2003 4:30 pm

HMMM....

i see theres 7 connectors... I have 8 will it make a a difference..
or will i have 6 since most compaQ pc's dont have a reset switch?

is my M/B SW - my power switch?(black/green)
or is the power +/- split connector +(green)-(white)
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

...

Postby mainingreedyANT » Fri Jan 17, 2003 5:26 pm

i tested out using
Green/BLACK M/B sw as POWER sw
orange/white as HD activity LED
GREEN/White +/- as Power activity LED

and the Heatsink fan is spinning... Along wit the power source fan but no picture displayed on the moniter

also the Orange HDD LED light is on and i hear the pc a lil bit more at the beggining
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Postby mainingreedyANT » Fri Jan 17, 2003 10:19 pm

up
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Postby mainingreedyANT » Sat Jan 18, 2003 4:21 pm

anyone know what the problem could be...

and which wire is the POWER button wire
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Postby evasive » Sat Jan 18, 2003 4:28 pm

no display, HDD LED constant ON -> HDD data cable connected backwards. Pin 1 must match red striping on the connector, both ends.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 36791
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby mainingreedyANT » Sat Jan 18, 2003 9:42 pm

but which is the Power LED and Power Switch

Power +/-
M/B SW
mainingreedyANT
Initiate
Initiate
 
Posts: 22
Joined: Thu Jan 16, 2003 9:21 pm
Location: Florida

Next

Return to Motherboard Identification Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest