kepler based quadro...

This forum is for discussions about the Motherboards.org Folding team. What is folding? Venture on in for a look.

Moderator: The Mod Squad

kepler based quadro...

Postby bdub » Fri Apr 05, 2013 6:14 am

does anybody fold using kepler based vga cards? i have a kepler based quadro 2000 (k2000d) card here that won't fold. i'm using latest 7.3.6 gui client, which works fine for the older fermi (or even older architecture?)based quadro 2000's.
my main rig...
asrock 970 extreme3
AMD athlonII X3 440
zalman cpns5x performa hs/fan
crucial ballistix 2x4gb sport ddr3-1333
powercolor ax7750 1GBK3-H vga
antec neo he 650r
Samsung 840 EVo SSD 120 GB
toshiba 2TB HDD 64M cache sata3
seagate 1TB HDD 64M cache sata3
hitachi 2TB HDD 64M cache sata3
lg wh14ns40 bd burner
optiarc ad-7240s sata dvdrw (nec chipset)
bdub
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3503
Joined: Wed Feb 19, 2003 2:12 am
Location: Washington D.C.

Postby Karlsweldt » Fri Apr 05, 2013 7:18 am

May just be the wrong client for your GPU version.. or is not fully certified for F@H applications.
Some links to F@H FAQs..
http://folding.stanford.edu/English/FAQ-GPU3common
http://folding.stanford.edu/English/FAQ ... mmon#ntoc4
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19305
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby evasive » Wed Jan 29, 2014 12:02 am

https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... tOfGPUsTxt

It says it should work with Kepler cards. Check the txt file for your PCI IDs.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 36833
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands


Return to Motherboards.org Folding Team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest