The Mother Board
*For Corsair H100i/H80i owners with driver probs*

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Tech Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ripshod
Black Belt
Black Belt


Joined: 13 Aug 2003
Posts: 708
Location: Yorkshire, UK

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 12:06 pm    Post subject: *For Corsair H100i/H80i owners with driver probs* Reply with quote

Got the warning triangle next to 'Corsair Link(TM) USB Dongle' with a code 10 error? I have good news.
Turns out the drivers supplied with the CorsairLink software are intended for the AXi series PSUs. The Hydros are supposed to work with the default Windows HID device drivers.
Now stop forcing them to install, wind back any drivers with the error, and enjoy.
All this after I spend 4hrs writing drivers that work. Such is life!! eye roll

Got this info from a Corsair employee on the corsair forums!!
_________________
CALL &BD19 (If you need to ask you don't need to know)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Tech Support All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group