Typing A Post Issue

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Typing A Post Issue

Postby c327 » Sun Apr 22, 2012 1:12 pm

While typing a post here on these forums I run into a problem when you start typing past the bottom of the box/space provided here.

Once I go beyond the bottom of the box the words don't move up as you type, they go below the box and you can't see what your doing. What is causing this. Very annoying
“Respect cannot be learned, purchased or acquired - it can only be earned” "Pay It Forward"
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree
 
Posts: 4053
Joined: Fri Feb 27, 2004 1:01 am
Location: Saint Augustine Florida

Postby fussnfeathers » Sun Apr 22, 2012 2:08 pm

what browser are you using?
Faster than the speed of snot

and for the million hours that we were....well I'll smile and remember them all, then I'll turn and go....
fussnfeathers
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 3130
Joined: Thu Dec 04, 2008 8:25 pm
Location: Right behind you

Postby c327 » Tue Apr 24, 2012 10:05 am

fussnfeathers wrote:what browser are you using?

IE8
“Respect cannot be learned, purchased or acquired - it can only be earned” "Pay It Forward"
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree
 
Posts: 4053
Joined: Fri Feb 27, 2004 1:01 am
Location: Saint Augustine Florida

Postby Roach412 » Tue Apr 24, 2012 12:08 pm

c327 wrote:
fussnfeathers wrote:what browser are you using?

IE8

i've had this problem for a while as well using IE8. i thought there was a post a while back about it...

-Roach
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GTX 660ti
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD x2
Corsair Professional Series HX850 PSU
Roach412
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2569
Joined: Mon Aug 09, 2004 7:33 pm
Location: Milwaukee - Wisconsin

Postby Spark » Sat Apr 28, 2012 11:55 am

Roach412 wrote:
c327 wrote:
fussnfeathers wrote:what browser are you using?

IE8

i've had this problem for a while as well using IE8. i thought there was a post a while back about it...

-Roach


Now that I think about it, I don't think I had this issue with Firefox? Not to long ago I switched back to IE8. Since I still have XP that is far as I can go with IE.
Spark
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 485
Joined: Thu Jan 11, 2007 10:36 pm


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests