The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sun Sep 23, 2018 2:53 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Avatar not working
PostPosted: Tue Jan 14, 2003 4:42 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Tue Jan 14, 2003 12:08 pm
Posts: 13
Location: Washington State
I just registered and tried to use an off-site avatar. I entered the link, but it "didn't take." In the one post I've posted (in BIOS), the avatar shown is a horizontal series of gray short but vertical bars. Any idea what went wrong? The image is 50x50 pixels in JPEG format, and has worked on other boards that seem to be using the same software.

Thanks!

_________________
Optiker


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 14, 2003 7:26 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Mon Aug 19, 2002 12:00 am
Posts: 1359
Where is the link to this avatar?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 14, 2003 7:52 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Tue Jan 14, 2003 12:08 pm
Posts: 13
Location: Washington State
gamepyrate...

link is...
http://my.opera.com/forums/avatar.php?u ... 1039450691

Same avatar as I use in Opera forums.

_________________
Optiker


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group