The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Wed Sep 19, 2018 9:14 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Firefox went loopy
PostPosted: Thu Dec 10, 2015 10:29 am 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Fonts seem to have gone bold for a number of sites (mainly noticed on Facebook), and some also appear as italic. I have cleared cookies, reset Firefox to no avail. Makes it a pain in the ass when coding since font displays do not react correctly..

Firefox 42.0
only modification - AdBlock Plus (latest version)

Screenshots are available in my forum to see what I am seeing:
http://www.ctechinfo.net/forum/viewtopi ... =68&t=2536

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Thu Dec 10, 2015 2:10 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Tue Jun 12, 2007 10:47 am
Posts: 721
Location: Havana, Cuba
Is it possible that ur windows\font folder gone wild?

_________________
"I have only come here seeking knowledge,
Things they would not teach me of in college"
-Wrapped Around Your Fingers-
-The Police-


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Thu Dec 10, 2015 2:28 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
rascard2007 wrote:
Is it possible that ur windows\font folder gone wild?


If that was the case, I would have thought it would have affected other applications. Also, Ccleaner should have reset it to normal, which has not happened.

And "restore default" via the control panel has no effect either. Hit the button and it just greys out the buttons on the panel/page.

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Thu Dec 10, 2015 4:45 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20859
Location: 07438
My Firefox is 42.0 also, and no problems with site postings.
What is your default font set as.. for Firefox, and for the sites?

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Thu Dec 10, 2015 6:32 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Karlsweldt wrote:
My Firefox is 42.0 also, and no problems with site postings.
What is your default font set as.. for Firefox, and for the sites?


was never changed by me, so it "should be" default.

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Fri Dec 11, 2015 9:18 am 
Offline
Enlightened Master
Enlightened Master

Joined: Fri Jun 14, 2002 1:03 am
Posts: 17134
Location: England
FF v42 is OK here... There is an issue with Facebook at the moment. On my setup, any video playing locks the whole system up. Disabled Flash and it works fine. Try disabling Flash and Adblock, reset FF and see what happens.

_________________
I have been programming on computers since the ZX81.
I am an apprentice trained Electronics Engineer with qualifications to back it up.
I have been repairing computers since 1996.
Yet to some people I still know nothing...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Sun Dec 13, 2015 1:48 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37463
Location: Netherlands
it is noticed, just nobody working on it yet
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1210179

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Wed Dec 16, 2015 10:05 am 
Offline
Enlightened Master
Enlightened Master

Joined: Fri Jun 14, 2002 1:03 am
Posts: 17134
Location: England
Update out now to FF v 43. See if this is any better!

_________________
I have been programming on computers since the ZX81.
I am an apprentice trained Electronics Engineer with qualifications to back it up.
I have been repairing computers since 1996.
Yet to some people I still know nothing...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Wed Dec 16, 2015 12:12 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37463
Location: Netherlands
his page looks normal in here on FF/OSX, now let's see if the windows version is any good too.

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Firefox went loopy
PostPosted: Mon Dec 21, 2015 5:46 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Ended up doing a factory restore on my system to resolve the issue.. Working normal now with FF 43.0.x..

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group