A "Tail" of Two Mice..

All hardware or software issues that do not have a specific forum go here.

Moderator: The Mod Squad

A "Tail" of Two Mice..

Postby Karlsweldt » Fri May 22, 2015 4:11 pm

I prefer the Logitech style mouse, a larger one that fits my hand. The one I was using is a B120 model. Wires in the "tail" or cable frayed, so I did a repair (shortened about 6 inches). Lasted 6 months, give or take. Started again with hit and miss. So decided to get a new Logitech mouse for a spare, this time it was an M100 model. Plugged into the KVM port, no response.. no LED light. Plug into a USB port, lights up and responds! But not good for my use, with four active systems at the desk!
Soo.. opened the new M100, identical "tail" or cable and plug, same connections. Took the cable out, put into the B120. Working as designed again! Will have to repair the faulted old cable for when needed. Strange.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20659
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Re: A "Tail" of Two Mice..

Postby rascard2007 » Mon May 25, 2015 6:58 am

Seems to be that the M100 and ur KVM port don´t speak the same "language"
"I have only come here seeking knowledge,
Things they would not teach me of in college"
-Wrapped Around Your Fingers-
-The Police-
rascard2007
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 720
Joined: Tue Jun 12, 2007 10:47 am
Location: Havana, Cuba

Re: A "Tail" of Two Mice..

Postby evasive » Wed May 27, 2015 2:13 am

Time to check the capacitors in the KVM. To me sounds like the new mouse is taking a bit more juice than the old one thus overloading the failing caps...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest