The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Fri Sep 21, 2018 9:34 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Tue Sep 30, 2014 4:17 am 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Mon Sep 15, 2014 4:26 am
Posts: 6
Woah, not sure why these last messages were approved almost 2 weeks later :roll: Before somebody starts answering me back, i'm done buying, bought 4x4 corsair vengeance (the one in the picture) a z7 extreme 4 and a i7 3770k, all used. Been using them for a week or so and all is running smoothly. As for the old mobo and cpu, they both fried PDT_Armataz_01_09


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 30, 2014 8:15 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20860
Location: 07438
Good to hear all is working as intended. Good luck with the system.

There is a problem with spammers hitting our Forum.. same with almost any Web site.
New members must have a certain number of posts approved before becoming a "true" member.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group