Login problems

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Login problems

Postby useless comment » Fri Nov 29, 2002 8:32 am

Hey Mobocop, I'm having those login probs again but I think it may have something to do with IE6 or just IE in general.

Info for anyone else concerned:
1. I log in.
2. As soon as I change the page, I'm logged out. But...
3. The main forum page shows me as logged in at the bottom where it says what members are logged in. If I logout before I go to a different page it still shows me as logged in on the main forum page.
4. Any attempts to log in --> see #2
5. I can't post.

For some reason I can login and post with mozilla. But it still shows me as logged in on the main page after I logout. I've repaired IE, rebuilt my cookies, history, and temp inet indexes to no avail. If I have the board send me a new password I'm able to use IE6 to post again but only for a while. Let's see what tomorrow brings.
useless comment
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1344
Joined: Wed Mar 14, 2001 1:01 am

Postby useless comment » Sat Nov 30, 2002 3:00 pm

Okay, after I have the board send me a new password I can use IE6 to post once. After that the problem comes back. Mozilla still lets me post with no problem(I'm really beginning to love Mozilla :) ).
useless comment
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1344
Joined: Wed Mar 14, 2001 1:01 am

Postby spraks » Tue Dec 31, 2002 10:24 pm

ahhh i have the same problem as u do... what do i do? get modzilla?
"Don't Drink And Drive At The Same Time, U Might Spill"
spraks
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 407
Joined: Fri Dec 28, 2001 1:01 am
Location: home

Postby useless comment » Wed Jan 01, 2003 3:57 am

I guess you're kinda screwed cuz mozilla don't work on these forum no more. My problem seems to have gone away for some reason I can't explain. If it comes back I guess I'm screwed too :evil:
useless comment
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1344
Joined: Wed Mar 14, 2001 1:01 am

Postby spraks » Wed Jan 01, 2003 1:21 pm

ahhh heh i got opera for free ^_^ thank god for cracks but only thing now is i don't get email from ppl who post a reply... geez
"Don't Drink And Drive At The Same Time, U Might Spill"
spraks
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 407
Joined: Fri Dec 28, 2001 1:01 am
Location: home

Postby kliner » Fri Jan 17, 2003 12:46 pm

i had the same problem with ie...i mostly use netscape now though....it works fine with the page....
kliner
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 16
Joined: Mon Jan 13, 2003 8:56 pm
Location: warrior, al

Postby MoboCop » Fri Jan 17, 2003 6:02 pm

ie works fine for me.

try checking the log me in automatically checkbox.

i think that has solved it for some users.
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted - Albert Einstien
MoboCop
Drunken Master
 
Posts: 8854
Joined: Tue Jan 18, 2000 1:01 am
Location: Fresno


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests