The Mother Board
Typing A Post Issue

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Forum Problems/Errors
View previous topic :: View next topic  
Author Message
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 4034
Location: Saint Augustine Florida

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 1:12 pm    Post subject: Typing A Post Issue Reply with quote

While typing a post here on these forums I run into a problem when you start typing past the bottom of the box/space provided here.

Once I go beyond the bottom of the box the words don't move up as you type, they go below the box and you can't see what your doing. What is causing this. Very annoying
_________________
“Respect cannot be learned, purchased or acquired - it can only be earned” "Pay It Forward"
Back to top
View user's profile Send private message
fussnfeathers
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 3124
Location: Right behind you

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

what browser are you using?
_________________
Faster than the speed of snot

and for the million hours that we were....well I'll smile and remember them all, then I'll turn and go....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 4034
Location: Saint Augustine Florida

PostPosted: Tue Apr 24, 2012 10:05 am    Post subject: Reply with quote

fussnfeathers wrote:
what browser are you using?

IE8
_________________
“Respect cannot be learned, purchased or acquired - it can only be earned” "Pay It Forward"
Back to top
View user's profile Send private message
Roach412
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 2536
Location: Milwaukee - Wisconsin

PostPosted: Tue Apr 24, 2012 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

c327 wrote:
fussnfeathers wrote:
what browser are you using?

IE8

i've had this problem for a while as well using IE8. i thought there was a post a while back about it...

-Roach
_________________
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GTX 560ti FPB
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD
Corsair Professional Series HX850 PSU
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Spark
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap


Joined: 11 Jan 2007
Posts: 485

PostPosted: Sat Apr 28, 2012 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Roach412 wrote:
c327 wrote:
fussnfeathers wrote:
what browser are you using?

IE8

i've had this problem for a while as well using IE8. i thought there was a post a while back about it...

-Roach


Now that I think about it, I don't think I had this issue with Firefox? Not to long ago I switched back to IE8. Since I still have XP that is far as I can go with IE.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Forum Problems/Errors All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group