The Mother Board
throw this post away

 
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Networking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tommie j
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 1035
Location: cape cod,to puerto rico

PostPosted: Fri Jan 13, 2012 7:20 am    Post subject: throw this post away Reply with quote

memory was bad. when i first started install used bad psu. probebly caused all the problems .did a mem test then everything went black and keyboard went into lock mode. oh well-- is this a first ,to be your only poster? eye roll

tommie j
_________________
I bailed, moved to puerto rico ,lifes too short!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master


Joined: 06 May 2001
Posts: 36705
Location: Netherlands, Breda

PostPosted: Fri Jan 13, 2012 8:12 am    Post subject: Reply with quote

throw that machine away wink

yeah just will leave it in here to make people aware to check their power supply first for any physical signs of trouble (burnt smell etc)....
_________________
We hate rut, but we fear change.



System error, strike any user to continue...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Mother Board Forum Index -> Networking All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group