The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Wed Oct 17, 2018 6:01 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 18, 2011 12:11 am 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Thu Mar 17, 2011 11:56 pm
Posts: 3
Use the bar on the left to locate the company
Then the bar on the right to see the CPU


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 21, 2011 4:51 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Thu Aug 18, 2011 9:36 pm
Posts: 1
I have the Asus motherboard AMD PROC. Board is the ASUS P5A - B REV 1.04. In the first screen, start the following AMD - K6 3D processor 400MHz, said. Now, I want to know the terms that is equivalent to Intel Pentium...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 22, 2011 7:35 am 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14303
Location: Maine
luluxiu wrote:
I have the Asus motherboard AMD PROC. Board is the ASUS P5A - B REV 1.04. In the first screen, start the following AMD - K6 3D processor 400MHz, said. Now, I want to know the terms that is equivalent to Intel Pentium...


What flavor of Pentium? with MMX?

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 22, 2011 10:39 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37464
Location: Netherlands
Yeah most likely wanting to know if this system meets the minimum requirements for a recent flavour of windows or a program or a game.

Anything saying pentium II or newer required will not run in there. It is a socket 7 board, the processor core speed maybe quite high, the bus and the rest of the architecture is slow and old. That is a pre-2000 board I think so more than 10 years old...

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 22, 2011 11:44 am 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Wed Feb 19, 2003 2:12 am
Posts: 3671
Location: Washington D.C.
luluxiu wrote:
I have the Asus motherboard AMD PROC. Board is the ASUS P5A - B REV 1.04. In the first screen, start the following AMD - K6 3D processor 400MHz, said. Now, I want to know the terms that is equivalent to Intel Pentium...


most likely it is a k6-2 with 3d now tech, only those were advertised as running as high as 400 mhz... still, not much going towards running anything more than xp, though.

_________________
my main rig...
asrock 970 extreme3
AMD FX-6300 Vishera CPU
zalman cpns5x performa hs/fan
crucial ballistix 2x4gb sport ddr3-1333
powercolor ax7750 1GBK3-H vga
antec neo he 650r
Samsung 840 EVo SSD 120 GB
toshiba 2TB HDD 64M cache sata3
seagate 1TB HDD 64M cache sata3
hitachi 2TB HDD 64M cache sata3
lg wh14ns40 bd burner
optiarc ad-7240s sata dvdrw (nec chipset)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Wow!
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 8:32 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:31 pm
Posts: 359
Location: Washington, DC
Wow!

New AMD chip works great.

_________________
Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read.
--- Groucho Marx

A member of Folding Team number 33258 for a cure for PARKINSONS DISEASE


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Wow!
PostPosted: Mon Oct 24, 2011 5:58 am 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Wed Feb 19, 2003 2:12 am
Posts: 3671
Location: Washington D.C.
lannaheim wrote:
Wow!

New AMD chip works great.


lannaheim is talking about the llano chips with integrated graphics, just FYI.
was that in a laptop or a desktop? it would be good to give us some more info, if you can, like what model number the chip is.

too bad this thread isn't updated anymore...

_________________
my main rig...
asrock 970 extreme3
AMD FX-6300 Vishera CPU
zalman cpns5x performa hs/fan
crucial ballistix 2x4gb sport ddr3-1333
powercolor ax7750 1GBK3-H vga
antec neo he 650r
Samsung 840 EVo SSD 120 GB
toshiba 2TB HDD 64M cache sata3
seagate 1TB HDD 64M cache sata3
hitachi 2TB HDD 64M cache sata3
lg wh14ns40 bd burner
optiarc ad-7240s sata dvdrw (nec chipset)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group