The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Aug 14, 2018 12:08 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 12:03 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 02, 2006 1:43 pm
Posts: 713
Location: Colorado School of Mines
So I have my new computers for college and I put Folding @ home on them. I couldn't get the SMP to go on either so I stuck with the graphical client. It went on fine and they received their first unit without a problem but they can't get their next WU. They both say "F@H Core download error (#11)"
This is the log file from my PC:
Quote:
--- Opening Log file [July 7 08:53:23]


# Windows Graphical Edition ###################################################
###############################################################################

Folding@Home Client Version 5.03

http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home


[08:53:41] - Ask before connecting: No
[08:53:41] - User name: Divingsoccerplayer (Team 33258)
[08:53:41] - User ID not found locally
[08:53:41] + Requesting User ID from server
[08:53:48] - Machine ID: 1
[08:53:48]
[08:53:48] Work directory not found. Creating...
[08:53:48] Could not open work queue, generating new queue...
[08:53:48] Initialization complete
[08:53:48] + Benchmarking ...
[08:53:51] - Preparing to get new work unit...
[08:53:51] + Attempting to get work packet
[08:53:51] - Connecting to assignment server
[08:53:56] - Successful: assigned to (134.139.127.31).
[08:53:56] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[08:53:57] Loaded queue successfully.
[08:54:14] + Closed connections
[08:54:14]
[08:54:14] + Processing work unit
[08:54:14] Core required: FahCore_78.exe
[08:54:14] Core not found.
[08:54:14] - Core is not present or corrupted.
[08:54:14] - Attempting to download new core...
[08:54:14] + Downloading new core: FahCore_78.exe
[08:54:22] + 10240 bytes downloaded
[08:54:24] + 20480 bytes downloaded
[08:54:25] + 30720 bytes downloaded
[08:54:26] + 40960 bytes downloaded
[08:54:27] + 51200 bytes downloaded
[08:54:28] + 61440 bytes downloaded
[08:54:28] + 71680 bytes downloaded
[08:54:29] + 81920 bytes downloaded
[08:54:30] + 92160 bytes downloaded
[08:54:30] + 102400 bytes downloaded
[08:54:30] + 112640 bytes downloaded
[08:54:31] + 122880 bytes downloaded
[08:54:31] + 133120 bytes downloaded
[08:54:31] + 143360 bytes downloaded
[08:54:31] + 153600 bytes downloaded
[08:54:32] + 163840 bytes downloaded
[08:54:32] + 174080 bytes downloaded
[08:54:34] + 184320 bytes downloaded
[08:54:34] + 194560 bytes downloaded
[08:54:34] + 204800 bytes downloaded
[08:54:34] + 215040 bytes downloaded
[08:54:35] + 225280 bytes downloaded
[08:54:35] + 235520 bytes downloaded
[08:54:35] + 245760 bytes downloaded
[08:54:35] + 256000 bytes downloaded
[08:54:36] + 266240 bytes downloaded
[08:54:36] + 276480 bytes downloaded
[08:54:36] + 286720 bytes downloaded
[08:54:36] + 296960 bytes downloaded
[08:54:37] + 307200 bytes downloaded
[08:54:37] + 317440 bytes downloaded
[08:54:38] + 327680 bytes downloaded
[08:54:38] + 337920 bytes downloaded
[08:54:38] + 348160 bytes downloaded
[08:54:38] + 358400 bytes downloaded
[08:54:39] + 368640 bytes downloaded
[08:54:39] + 378880 bytes downloaded
[08:54:39] + 389120 bytes downloaded
[08:54:39] + 399360 bytes downloaded
[08:54:39] + 409600 bytes downloaded
[08:54:40] + 419840 bytes downloaded
[08:54:40] + 430080 bytes downloaded
[08:54:40] + 440320 bytes downloaded
[08:54:40] + 450560 bytes downloaded
[08:54:41] + 460800 bytes downloaded
[08:54:41] + 471040 bytes downloaded
[08:54:41] + 481280 bytes downloaded
[08:54:41] + 491520 bytes downloaded
[08:54:42] + 501760 bytes downloaded
[08:54:42] + 512000 bytes downloaded
[08:54:42] + 522240 bytes downloaded
[08:54:42] + 532480 bytes downloaded
[08:54:42] + 542720 bytes downloaded
[08:54:42] + 552960 bytes downloaded
[08:54:42] + 563200 bytes downloaded
[08:54:43] + 573440 bytes downloaded
[08:54:43] + 583680 bytes downloaded
[08:54:43] + 593920 bytes downloaded
[08:54:43] + 604160 bytes downloaded
[08:54:43] + 614400 bytes downloaded
[08:54:43] + 624640 bytes downloaded
[08:54:43] + 634880 bytes downloaded
[08:54:44] + 645120 bytes downloaded
[08:54:44] + 655360 bytes downloaded
[08:54:44] + 665600 bytes downloaded
[08:54:44] + 675840 bytes downloaded
[08:54:45] + 686080 bytes downloaded
[08:54:45] + 696320 bytes downloaded
[08:54:45] + 706560 bytes downloaded
[08:54:45] + 716800 bytes downloaded
[08:54:45] + 727040 bytes downloaded
[08:54:46] + 737280 bytes downloaded
[08:54:46] + 747520 bytes downloaded
[08:54:46] + 757760 bytes downloaded
[08:54:46] + 768000 bytes downloaded
[08:54:46] + 778240 bytes downloaded
[08:54:46] + 788480 bytes downloaded
[08:54:47] + 798720 bytes downloaded
[08:54:47] + 808960 bytes downloaded
[08:54:47] + 819200 bytes downloaded
[08:54:47] + 825633 bytes downloaded
[08:54:47] Verifying core Core_78.fah...
[08:54:47] Signature is VALID
[08:54:47]
[08:54:47] Trying to unzip core FahCore_78.exe
[08:54:47] Decompressed FahCore_78.exe (2338816 bytes) successfully
[08:54:47] + Core successfully engaged
[08:54:52]
[08:54:52] + Processing work unit
[08:54:52] Core required: FahCore_78.exe
[08:54:52] Core found.
[08:54:52] Working on Unit 01 [July 7 08:54:52]
[08:54:52] + Working ...
[08:54:53]
[08:54:53] *------------------------------*
[08:54:53] Folding@Home Gromacs Core
[08:54:53] Version 1.90 (March 8, 2006)
[08:54:53]
[08:54:53] Preparing to commence simulation
[08:54:53] - Looking at optimizations...
[08:54:53] - Created dyn
[08:54:53] - Files status OK
[08:54:53] - Expanded 196147 -> 954221 (decompressed 486.4 percent)
[08:54:53] - Starting from initial work packet
[08:54:53]
[08:54:53] Project: 1733 (Run 6, Clone 21, Gen 12)
[08:54:53]
[08:54:53] Assembly optimizations on if available.
[08:54:53] Entering M.D.
[08:54:59] Protein: p1733_unf_305_03
[08:54:59]
[08:54:59] Writing local files
[08:54:59] Extra SSE boost OK.
[08:54:59] Writing local files
[08:54:59] Completed 0 out of 2500000 steps (0)
[08:59:57] Writing local files
[08:59:57] Completed 25000 out of 2500000 steps (1)
[09:00:04] Opening http://folding.stanford.edu/stats.html...
[09:04:48] Writing local files
[09:04:48] Completed 50000 out of 2500000 steps (2)
[09:09:41] Writing local files
[09:09:41] Completed 75000 out of 2500000 steps (3)
[09:14:55] Writing local files
[09:14:55] Completed 100000 out of 2500000 steps (4)
[09:20:04] Writing local files
[09:20:04] Completed 125000 out of 2500000 steps (5)
[09:24:42] Writing local files
[09:24:42] Completed 150000 out of 2500000 steps (6)
[09:29:18] Writing local files
[09:29:18] Completed 175000 out of 2500000 steps (7)
[09:33:47] Writing local files
[09:33:47] Completed 200000 out of 2500000 steps (8)
[09:38:08] Writing local files
[09:38:08] Completed 225000 out of 2500000 steps (9)
[09:42:26] Writing local files
[09:42:26] Completed 250000 out of 2500000 steps (10)
[09:46:44] Writing local files
[09:46:44] Completed 275000 out of 2500000 steps (11)
[09:51:02] Writing local files
[09:51:02] Completed 300000 out of 2500000 steps (12)
[09:55:19] Writing local files
[09:55:19] Completed 325000 out of 2500000 steps (13)
[09:59:39] Writing local files
[09:59:39] Completed 350000 out of 2500000 steps (14)
[10:03:59] Writing local files
[10:03:59] Completed 375000 out of 2500000 steps (15)
[10:08:17] + Paused
[10:08:17] Suspending work thread...

Folding@Home Client Shutdown.

These are my first Vista computers and I don't know if anything has to be disabled or what. My XP computers can still access the servers fine...

_________________
Image
RIP Nsider 9-24-07


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 4:52 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20848
Location: 07438
Your Firewall may have a block on the port. Check the noted IP address and port, to ensure it is 'filtered' or 'fully trusted' to the F@H program.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 3:14 am 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Posts: 5491
Location: Flintshire, U.K
Quote:
Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home


Needs to be in C:\Folding@Home under Vista.


Pete

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 09, 2008 11:56 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 02, 2006 1:43 pm
Posts: 713
Location: Colorado School of Mines
Ok. I've had some other internet connection problems over the past few days with my computer but it has been fixed now...I hope. I added F@H to the allowed list in the firewalls, including windows firewall. It didn't help though. Pete, in order to move the file to its location do I have to uninstall and reinstall it of can I just move it?

_________________
Image
RIP Nsider 9-24-07


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 11, 2008 2:13 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Posts: 5491
Location: Flintshire, U.K
You can just move it, but you'll have to edit the shortcut to reflect the new directory.


Pete

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 12, 2008 5:38 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37463
Location: Netherlands
Is this true for any install? Has F@H console gone that portable? That would be good news indeed, run it from the USB stick on any PC :D

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 12, 2008 12:58 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Posts: 5491
Location: Flintshire, U.K
evasive wrote:
Is this true for any install? Has F@H console gone that portable? That would be good news indeed, run it from the USB stick on any PC :D



A USB stick works great, makes it easier to use machines without an internet connection, or to send and get new work if your internet connection goes down (providing you have access to another connection)


Pete

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 12, 2008 1:42 pm 
Offline
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap

Joined: Wed Jan 15, 2003 8:36 pm
Posts: 439
Location: Lehigh Acres, Fl
it does make it easier. Having some issues installing a couple of my old modems in my desktop. But I did remember that I moved some old console Wu's before to my laptop and sent it from my aunt wifi. Just did the same thing last nite. Moved all 4 of my beta consoles, plus my SMP to my lappy. went to aunts house. ran each one sent of old WU's and got new ones. AND IT DOES WORK FOR SMP. Since my lappy is a dual core I was able to run the smp program get a WU the just moved it all back. the strange thing, you cant get a smp wu thru a dial up connection. BUT you can get it thru high speed and move it over to run on another machine. right now its at 42% doneand not problem.

_________________
Amd Phenom 9500 Quad on a ECS a770m mobo
4 gigs ram
ATI Radeon x1950pro w/1 gig ram video card
2 250 gig samsung sata HDs
2 lite on sata dvd burners
all in a raidmax blue neon case running Vista64
total cost under $600 built march 2008


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 12, 2008 3:49 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20848
Location: 07438
When actually installed, Registry entries will be created. But if the program is formed in its own folder without an install, then it is 'portable' to some extent. My two F@H processes were created, not installed.. and I note this message as each process is started..
Quote:
No directory settings found in registry. Using current directory...

Each process still works normally. As long as the link for activation is correct, should be no problems.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 15, 2008 2:29 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 02, 2006 1:43 pm
Posts: 713
Location: Colorado School of Mines
It still isn't working. My internet has been having trouble though so that could be the culprit (by having trouble with my internet I mean that Vista doesn't let me connect to my network anymore...). I head off to college in a month so I will try their internet. Hopefully it will work...

_________________
Image
RIP Nsider 9-24-07


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group