Server down again?

This forum is for discussions about the Motherboards.org Folding team. What is folding? Venture on in for a look.

Moderator: The Mod Squad

Server down again?

Postby Karlsweldt » Fri Jun 27, 2008 4:27 pm

Have a finished WU in queue for two days.. can't access server 171.64.65.65:8080. 682 points waiting for a "home"!
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Karlsweldt » Sat Jun 28, 2008 3:41 pm

Never mind, the WU went in at 07:00 this morning.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby chris754 » Mon Jun 30, 2008 7:41 pm

Are there some server problems-I keep getting this
+ Could not get ID from server. Retrying...
[09:45:46] - Couldn't send HTTP request to server
[09:45:46] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[09:45:47] - Couldn't send HTTP request to server
[09:45:47] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID
chris754
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 684
Joined: Tue May 13, 2003 10:26 pm
Location: New Zealand

Postby Pette Broad » Tue Jul 01, 2008 1:27 pm

chris754 wrote:Are there some server problems-I keep getting this
+ Could not get ID from server. Retrying...
[09:45:46] - Couldn't send HTTP request to server
[09:45:46] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[09:45:47] - Couldn't send HTTP request to server
[09:45:47] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID


Hmm, could be a firewall issue or one of a number of other things. Check that in your configuration that you have IE set to "No". The only time I've ever seen this was when my connection to The Internet was down. I've actually got an ID from the server today after a reinstall so I know everything is O.K on Stanfords side of things.

Pete
Image
Pette Broad
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5490
Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Location: Flintshire, U.K

Postby Karlsweldt » Thu Jul 03, 2008 2:43 pm

Definitely check the Firewall permissions to ensure that the F@H process has full access to that address and port. If you have had no problems with other WUs being sent back, then likely the server is down for maintenance.. or their head end has some problems. After a day or two of retries, it should go in with no hassle. You could try shutting down the F@H process, then restart the computer and the F@H process. It should then reattempt a send.
FF is my default browser.. and have no problems with WUs or other data.

I turn off the LAN hub when I am not at the computer.. to effect a bit of good security. So I have the provision for "ask first" about sending WUs.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Karlsweldt » Fri Jul 11, 2008 4:18 pm

Another problem with that same server (171.64.65.65:8080).. and the WU in queue is worth 755 points!! Third day now it won't submit. Another WU has been processed and submitted by the same program, different server.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Karlsweldt » Sat Jul 12, 2008 4:07 pm

Submitted successfully this morning.
Now my score is up to 110945.. 460 WUs!
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Karlsweldt » Wed Nov 26, 2008 3:07 pm

"Same old story" again. Now have two WUs in queue, and they won't submit. But have submitted several WUs since their isolation in the queue. Looks like server #171.64.65.65:8080 is acting up again! Maybe also #171.67.108.25:8080. There is about 1,000 points languishing for more than 5 days!
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438


Return to Motherboards.org Folding Team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests