Avatar Problems

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Avatar Problems

Postby gord » Mon Nov 26, 2007 5:00 pm

Alright, first off if there is already an older topic on this that I could not find please just point me in the right direction. I uploaded an image which is 100x133 and 26kb, which according to the rules is well within the max size allowed. It said it had worked fine, but still I see no image in the CP and no image with any of my posts, even ones that were made after the change. Does it just take a little while to start working? Does it require a certain amount of posts that I have not yet reached? Thanks for any help.
I reject you reality and substitute my own.
-Adam Savage
gord
Initiate
Initiate
 
Posts: 20
Joined: Sat Nov 24, 2007 5:31 pm

Postby Daft Ada » Mon Nov 26, 2007 5:07 pm

It's nothing to do with size or posts. I think there must be something screwy with the forum graphics. Have you tried any others?
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby gord » Mon Nov 26, 2007 6:00 pm

No, I'll try that now, thanks.
I reject you reality and substitute my own.
-Adam Savage
gord
Initiate
Initiate
 
Posts: 20
Joined: Sat Nov 24, 2007 5:31 pm

Postby Karlsweldt » Tue Nov 27, 2007 7:51 am

Recheck your profile settings.. and ensure each desired feature is enabled. For an Avatar, ensure the external link is accurate, and parsed properly. Not all image types are applicable. A GIF or JPG image is preferred.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20662
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Sabrewings » Tue Nov 27, 2007 3:07 pm

Post the link to the image...
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA

Postby Daft Ada » Tue Nov 27, 2007 3:15 pm

Sabrewings wrote:Post the link to the image...


http://www.motherboards.org/forums/imag ... af100c.jpg
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby gord » Tue Nov 27, 2007 4:13 pm

It's on my comp. I'll try grabbing one from the web.

EDIT: Think it works now.
I reject you reality and substitute my own.
-Adam Savage
gord
Initiate
Initiate
 
Posts: 20
Joined: Sat Nov 24, 2007 5:31 pm

Postby Karlsweldt » Wed Nov 28, 2007 3:04 pm

Not an easy task to host an image from your own computer, unless it is always active.. and has a secure Firewall and specific permissions for access.
Best is to use a hosting site, and there are many free ones.. with restrictions.
www.uploadit.org/ has a free service, but has limited image types and sizes. Their 'premium' service is less than $10.00 USD per year, and you can UL any image type up to 2 Mb each. Very easy to link the site to Web pages or other communications.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20662
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest