The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sat Sep 22, 2018 5:56 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 3:44 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20860
Location: 07438
When changing from the 40-wire ribbon to the 80-wire ribbon, the MBR may not be read properly. Best is to delete all partitions, and start anew with the OS install. And don't use the CS (cable select) setting on the hdd, if only one drive is installed. It must be set as master.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 10:31 am 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Wed Aug 24, 2005 9:57 am
Posts: 20
I've finally got everything working. Thanks to all of you.

I replace the IDE cable and the system disk. All is good.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Bot], Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group