Log in issue using IE

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Postby Daft Ada » Mon Aug 06, 2007 12:39 pm

Now it all works :?

I can't explain or complain :lol: :lol: :lol:
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby ollE » Mon Aug 06, 2007 12:57 pm

I made some chages to the server so some may need to clear cookies... That should be the end of any problems... Please keep me posted if any problems continue. There are still a couple of strange bugs that Tolemac sent me regarding some mysql warnings... Other than that everything should be back to normal.
ollE
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 404
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Location: Deep Space

Postby Karlsweldt » Mon Aug 06, 2007 2:09 pm

LG2M... using IE 6.0.2800.1106IS with no problems.
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20663
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Tolemac » Mon Aug 06, 2007 11:20 pm

Along with the cookies, be sure to clear out the internet cache as well. :wink:
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge

Postby armymom » Tue Aug 07, 2007 5:26 am

Tolemac wrote:Along with the cookies, be sure to clear out the internet cache as well. :wink:


Did that..Seam's to be working well so far...Thanks..

Hugs
Jo :wink:
"True friendship comes when silence between two people is comfortable"
armymom
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 932
Joined: Tue Dec 27, 2005 7:24 pm

Postby Pette Broad » Wed Aug 08, 2007 12:29 am

Tolemac wrote:Along with the cookies, be sure to clear out the internet cache as well. :wink:


O.K, Fixed it for me too, thanks.

Pete

More than fixed it, I'm now getting topic reply notifications :)
Image
Pette Broad
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5490
Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Location: Flintshire, U.K

Postby Mark H » Thu Aug 09, 2007 6:39 am

I am able to log in, but each time I visit, I need to log in. I do have "Automaticaly log me in" checked.

Same with Firefox.
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.
Mark H
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1911
Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Location: Reading the forums, where else?

Postby Pette Broad » Wed Aug 15, 2007 5:37 am

Now I have to delete cookies everytime I log on which is something of a pain.

Pete
Image
Pette Broad
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5490
Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Location: Flintshire, U.K

Postby Mark H » Wed Aug 15, 2007 6:29 am

Should have posted sooner......

I removed this site from favorites, logged in, and added to favorites again, and has kept me logged in since.
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.
Mark H
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1911
Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Location: Reading the forums, where else?

Postby Daft Ada » Tue Oct 23, 2007 2:18 pm

Ok I take it all back and I eat humble pie. Now I am having trouble again with IE 7. Every time I move off the site, I get logged out. It's like the cookie won't work or something :?

If anyone is dicking about, please stop :lol: it was working fine up until a few hours ago.
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Previous

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest