Suddenly can't seem to log in with Netscape 7.2

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Suddenly can't seem to log in with Netscape 7.2

Postby lannaheim » Fri Aug 10, 2007 8:26 pm

Suddenly can't seem to log in with Netscape 7.2 Still trying to avoid Micro$quish but it's harder all the time -- now Eudora's off the market. How come I have trouble logging in under Netscape but can under IE?
Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read.
--- Groucho Marx

A member of Folding Team number 33258 for a cure for PARKINSONS DISEASE
lannaheim
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 358
Joined: Tue Jun 24, 2003 11:31 pm
Location: Washington, DC

Duh...I meant to THIS website!

Postby lannaheim » Sat Aug 11, 2007 6:34 am

Duh...I meant to THIS website! I am no longer able to log onto this website with Netscape -- I keep typing username and password and it ignores me.
Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read.
--- Groucho Marx

A member of Folding Team number 33258 for a cure for PARKINSONS DISEASE
lannaheim
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 358
Joined: Tue Jun 24, 2003 11:31 pm
Location: Washington, DC

Postby Daft Ada » Sat Aug 11, 2007 6:40 am

This was a known problem a few days ago with other browsers. Make sure you completely delete all your internet temporary files and all the browser cookies which belong to this website.

If you want an alternative browser why not try Fire Fox?
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby cwl157 » Tue Aug 14, 2007 7:32 pm

i'm using firefox and have been having this same problem for the past several days as well.
cwl157
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 851
Joined: Mon Apr 12, 2004 2:32 pm
Location: Chicago

Postby subdriver20 » Tue Aug 14, 2007 7:37 pm

Completly deleting all my cookies and temp files fixed it for fire fox. Thanks again Evasive.
Image
subdriver20
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 663
Joined: Tue Feb 03, 2004 5:34 am
Location: Bremerton, Wa. Surrounded by trees!!

Postby cwl157 » Tue Aug 14, 2007 7:40 pm

yep worked for me too, thanks
cwl157
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 851
Joined: Mon Apr 12, 2004 2:32 pm
Location: Chicago


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests