Log in issue using IE

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Postby evasive » Sun Aug 05, 2007 1:28 pm

HaloCorn wrote:it will only let me log in with ie today.


Thanks for the tip. I thought I was going nuts. I've emailed evan, will have to tell him his new code that fixes the IE login scr*ws up the other browsers... Sigh...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby Karlsweldt » Sun Aug 05, 2007 1:49 pm

No problems here with FF 2.0.0.6 .
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20690
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Postby Daft Ada » Sun Aug 05, 2007 10:22 pm

I cannot login at all with IE 7! I now have to use FF which for me is not favourable. Please can the problems with IE 7 be fixed?

I couldn't even post here last night as a guest, it kept asking me to login then not allowing me to login :?

Thanks to Evasive for the help vai email :D
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby biguglyman » Mon Aug 06, 2007 4:28 am

Cannot login using IE 6. I enter my username/password, click log in, and the entries go blank or it sends me back to the forum page still not logged in.
"A veteran... is someone who... wrote a blank check made payable to the United States of America for an amount “up to and including my life”. That is honor, and there are way too many people in this country who no longer understand it." - Unknown
biguglyman
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 482
Joined: Fri Jan 28, 2005 5:34 pm

Postby Roach412 » Mon Aug 06, 2007 6:27 am

hey, it works for me at work now...so, i'm happy. =)

-Roach
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD x2
Crucial M4 256gb SATAIII SSD
OCZ Saber 1000 960GB Enterprise SSD
Corsair Professional Series HX850 PSU
Dell UltraSharp U2713HM 27" w/drop ceiling mount
Logitech G930 7.1 Headset
DBPOWER RGB LED Keyboard
Logitech G402 Hyperion Fury
Roach412
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2718
Joined: Mon Aug 09, 2004 7:33 pm
Location: Milwaukee - Wisconsin

Postby evasive » Mon Aug 06, 2007 8:39 am

Kill your cookies. Should fix it.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby armymom » Mon Aug 06, 2007 10:25 am

evasive wrote:Kill your cookies. Should fix it.


I did that and still had to reset my password before it would let me in...

Hugs
Jo :wink:
"True friendship comes when silence between two people is comfortable"
armymom
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 932
Joined: Tue Dec 27, 2005 7:24 pm

Postby Daft Ada » Mon Aug 06, 2007 10:41 am

evasive wrote:Kill your cookies. Should fix it.


That doesn't seem to help at all. I cleared all my cache, cookies and temps using Crap Cleaner, which when used correctly does a very thorough job, but the login issues with IE 7 remain :(

This post was brought to you reluctantly by FF 2.0.0.1 :P
Daft Ada
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1358
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:03 am

Postby Tolemac » Mon Aug 06, 2007 12:13 pm

Opera 9 works with zero problems. IE 6 can be iffy with it giving me a blank screen on occasion.
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge

Postby Roach412 » Mon Aug 06, 2007 12:23 pm

it doesn't store my login information, so i need to re-login each time...but, i can deal with that i guess (using IE 6.0.29)

-Roach
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD x2
Crucial M4 256gb SATAIII SSD
OCZ Saber 1000 960GB Enterprise SSD
Corsair Professional Series HX850 PSU
Dell UltraSharp U2713HM 27" w/drop ceiling mount
Logitech G930 7.1 Headset
DBPOWER RGB LED Keyboard
Logitech G402 Hyperion Fury
Roach412
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2718
Joined: Mon Aug 09, 2004 7:33 pm
Location: Milwaukee - Wisconsin

PreviousNext

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest