The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sat Dec 15, 2018 3:36 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Log in issue using IE
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 6:28 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
I can't log in using IE or AOl's version of IE, but I can log in using FF.
All I get is a blank screen when I try to login, click messages, view profile.

'Course , not being able to use IE or AOL is not really a bad thing...............,but.

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 6:46 pm 
Offline
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree

Joined: Mon Aug 09, 2004 7:33 pm
Posts: 2744
Location: Milwaukee - Wisconsin
interestingly i can access it using FF or IE while at home, but at work (where i can only use IE) i get the same problem you get. when i click on login it just goes blank...? :?

-Roach

_________________
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD x2
Crucial M4 256gb SATAIII SSD
OCZ Saber 1000 960GB Enterprise SSD
Corsair Professional Series HX850 PSU
Dell UltraSharp U2713HM 27" w/drop ceiling mount
Logitech G930 7.1 Headset
DBPOWER RGB LED Keyboard
Logitech G402 Hyperion Fury


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 4:05 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am
Posts: 7699
How long has this been going on? Currently they are transferring the servers on this site. So that may have something to do with it, or it may fix your problem.

_________________
Join team 33258 today!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 5:42 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20868
Location: 07438
Noticed a problem on July 30 & 31.. site access OK, but no log-in. Good to have the site back!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 1:21 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
Just tried again with IE, same blank screen.

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 03, 2007 3:35 pm 
Offline
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap

Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Posts: 404
Location: Deep Space
Working on it... Everything seems to work a-ok for firefox...
I'm sure there's something special I need to do to get IE working, if you have any ideas I would like to hear them... The strange thing is that I also just transferred the gamepyre forums and they are working fine... No differences is apache or php config... Checked cookies... Still looking...
Whatever it is, I am strongly considering a "get firefox" link from the forums...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 03, 2007 4:37 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 03, 2005 9:33 pm
Posts: 887
Location: NH
I'm logging in using a live version of Puppy Linux and the SeaMonkey web browser.

During the past several days, I've not been able to use WindowsXP - M.S. Internet Explorer to log-in. I get a blank screen when I try.

I imagine others are having similar experiences.

By the way. Thanks for letting us know the forums are in the process of moving and may have service interruptions.

Sincerely,
MrCraigCraig

_________________
I tried using a "Point of View Gun", but my aim was lousy. ;-)

ASUS K8N, AMD Sempron 3100+(1.8ghz), 1gb RAM, eVGA 5500FX 256mb AGP, two WD120gb SATA drives in RAID 0 (striping), 450w power supply.

Fold well, so that others may prosper.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 1:46 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
:mb_fixed:: Thanks, ollE

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 6:01 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 03, 2005 9:33 pm
Posts: 887
Location: NH
MrCraigCraig wrote:
I'm logging in using a live version of Puppy Linux and the SeaMonkey web browser.

During the past several days, I've not been able to use WindowsXP - M.S. Internet Explorer to log-in. I get a blank screen when I try.

I imagine others are having similar experiences.

By the way. Thanks for letting us know the forums are in the process of moving and may have service interruptions.

Sincerely,
MrCraigCraig


Today I've been able to log-in using Internet Explorer.
To those who've worked to solve the problem(s), I offer my sincere "thank you".

~MrCraigCraig

_________________
I tried using a "Point of View Gun", but my aim was lousy. ;-)

ASUS K8N, AMD Sempron 3100+(1.8ghz), 1gb RAM, eVGA 5500FX 256mb AGP, two WD120gb SATA drives in RAID 0 (striping), 450w power supply.

Fold well, so that others may prosper.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 05, 2007 11:28 am 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Wed Aug 24, 2005 8:40 am
Posts: 369
Location: Oregon
it will only let me log in with ie today.

_________________
GIGABYTE GA-M57SLi S4
AMD Athlon 64 X2 6000+
6 gigs o' Ocz reaper pc6400 (2x1gb 2x2gb)
2x Nvidia 8800GT 512MB Fact. OC'ed
3xWD 500Gb 16mb cache sata2
MX518
G15
IceMat Siberia Headset
650 W PSU
Gigabyte 3D Mars (case)
Acer AL2223W (monitor)
Windows Vista 64-Bit SP1


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group