thumbs image missing??

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

thumbs image missing??

Postby Toby B. » Sun Oct 01, 2006 4:07 pm

ATI Radeon X1950XTX 512MB on the side of the forum index is missing the image..
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby DAVE1 » Sun Oct 01, 2006 4:17 pm

Works fine for me...
Join team 33258 today!!
DAVE1
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 7699
Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am

Postby Toby B. » Sun Oct 01, 2006 5:11 pm

Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby evasive » Mon Oct 02, 2006 5:16 am

can you see this thing?

Image
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby Toby B. » Mon Oct 02, 2006 8:47 am

evasive wrote:can you see this thing?

Image
No... nothing there except a red x
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby Sabrewings » Mon Oct 02, 2006 2:17 pm

Toby B. wrote:
evasive wrote:can you see this thing?

Image
No... nothing there except a red x


I see it.
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA

Postby Tolemac » Mon Oct 02, 2006 2:56 pm

Works for me as well.

Toby, clear your cache and try it again. 8)
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge

Postby Toby B. » Mon Oct 02, 2006 3:09 pm

Tolemac wrote:Works for me as well.

Toby, clear your cache and try it again. 8)


Fixed it.... thanks 8)
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby Tolemac » Mon Oct 02, 2006 7:04 pm

:wink:
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest