Topic Does not exist...(Critical Error topic)

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Topic Does not exist...(Critical Error topic)

Postby thomas_w_bowman » Thu Aug 03, 2006 12:09 pm

phpBB : Critical Error

Error updating sessions table

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it

UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1154635517, user_session_page = -9 WHERE user_id = 140566

Line : 360
File : sessions.php

________________________________________________________

I've been getting the preceeding error a lot today on the Forums here - everyplace else seems to be running OK... It seems to work better when I double-click VERY SLOWLY... Are we in debug mode or something ?

Here's an emoticon:

phpBB : Critical Error

Error updating sessions table

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it

UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1154635721, user_session_page = -9 WHERE user_id = 140566

_________________________________________________

Is the sessions table full or fragmented ?
Better living thru technology...
"Open the Pod Bay Doors, HAL..."
Join Folding team #: 33258
thomas_w_bowman
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2884
Joined: Fri Feb 28, 2003 2:59 pm
Location: Minneapolis, MN

Postby evasive » Thu Aug 03, 2006 12:48 pm

phpBB : Critical Error

Error updating last visit time

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it

UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1154638039, user_session_page = 0, user_lastvisit = 1154621791 WHERE user_id = 5565

Line : 202
File : sessions.php


Glad to see I'm not alone. Not so glad to see I get another post on top, looks like the database is (@&$#&$ up. If that's true we're in trouble.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby evasive » Thu Aug 03, 2006 12:50 pm

ooh, getting one with phpBB screen now as well, new one at that:

General Error

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_forums'. Try to repair it

UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = 626412 WHERE forum_id = 10

Line : 420
File : functions_post.php

We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby tedybear » Thu Aug 03, 2006 12:58 pm

I've been getting that about every 4 'views' of the forum and threads...

I already cleared the cookies as well just to see if something there was amiss...

So you are not the only ones having the problem :)

S-

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_forums'. Try to repair it

UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = 626416 WHERE forum_id = 10

Line : 420
File : functions_post.php


That's what kicks up if I try and post....if it will let me post the proof LOL...
tedybear
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7251
Joined: Sat Feb 14, 2004 12:55 am
Location: Fulton, New York, on Earth

Postby tedybear » Thu Aug 03, 2006 1:00 pm

Ok, that was annoying.. Flippen thing kept saying it never posted the message...and then reposted it several times?


I'm just gonna click ONCE this time....

S-

-- Fixed - HWJ
tedybear
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7251
Joined: Sat Feb 14, 2004 12:55 am
Location: Fulton, New York, on Earth

Postby Divingsoccerplayer » Thu Aug 03, 2006 3:39 pm

Is this the same thing? I think it is...


SQL Error : 1030 Got error 134 from table handler

SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_username, p2.post_username AS post_username2, p2.post_time FROM phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_posts p2, phpbb_users u2 WHERE t.forum_id = 4 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_first_post_id AND p2.post_id = t.topic_last_post_id AND u2.user_id = p2.poster_id AND t.topic_type <> 2 ORDER BY t.topic_type DESC, t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 20

Line : 327
File : viewforum.php
Image
RIP Nsider 9-24-07
Divingsoccerplayer
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 713
Joined: Fri Jun 02, 2006 1:43 pm
Location: Colorado School of Mines

Postby Sabrewings » Thu Aug 03, 2006 4:17 pm

Yeah, the thing is coming apart. The Water Cooler is completely unaccessible by me, but it's the only one. :?

And Tulatin's post is finding its way atop all of the new threads. 8O

-- Fixed - HWJ
I've been going round fixing those. They are a problem. They look like news postings gone bad...
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA

Postby Johnny Mnemonic » Thu Aug 03, 2006 8:56 pm

Looks like mysql puked on one of the source tables...mobo will have to drop and restore something.
0100101001001101
Image
Johnny Mnemonic
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1903
Joined: Wed Oct 31, 2001 1:01 am
Location: McKinney, Tx

Postby ollE » Thu Aug 03, 2006 10:29 pm

Fixing...........

Should be good for the moment, please keep me up to date with problems.
Please direct all tech issues to me: evan@motherboards.org

Thanks!
ollE
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap
 
Posts: 404
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Location: Deep Space

Postby evasive » Thu Aug 03, 2006 11:33 pm

I will. I'm not sur what Tull used to post with but it looks like that sc*wed up the database...

http://www.motherboards.org/forums/viewforum.php?f=53

EMPTY????
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Next

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: trendictionbot [Bot] and 1 guest