The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Fri Sep 21, 2018 2:23 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 11:05 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Jun 02, 2006 1:43 pm
Posts: 713
Location: Colorado School of Mines
I was looking around the forums earlier today and all of the sudden my screens started looking like this: Image. I can't really figure out why either. I haven't changed any settings. I have tried to close the browser and reopen it but it is the same. I also got on on the family computer and the screens look the same. I can live with it like this but it bugs me. How can I change this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 1:07 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Sometimes the CSS doesnt make it to the browser.... This is a known issue with any webpage, not just this forum.... It just happens. No ryme or reason. No fix either.

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 2:12 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am
Posts: 7699
This happens to me sometimes, I usually just restart the computer and it works.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 5:43 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
No need to restart the computer.... Should be able to simply hit the refresh button on the browser...

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 6:01 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Sun Apr 18, 2004 3:22 am
Posts: 936
Location: PA, US
Ah, so thats what it is. I've had it happen before as well, and thought my browser was falling apart. :lol:


Mike :)

_________________

Asrock N68PV-GS mATX
Athlon X2 5050e Brisbane
4GB Kingston DDR2-800 (2X2)
120GB Seagate Momentous 7200.2
Sapphire HD4650 512MB (DDR2)
Hec HP585D 585W psu
Windows 7 RC


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group