Search by user

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Search by user

Postby dve83 » Fri Apr 07, 2006 11:04 pm

elo there,

I found somethings that different from what I remember. when diong a search by username and getting multiple pages of results, only the first page shows the results successfully. when using the GOTO PAGE option in the bottom right, i get "No topics or posts met your search criteria" or any of the other pages. tested with both IE and FireFox.

Am i missing something. if so then sorry :oops:
d
-dve83- Folding for 33258
Gigabyte GA-MA69VM-S2,AMD Athlon X2 5200+, 6GB DDR2-800, Seagate 250GB 7200 RPM, Western Digital 1TB 7200RPM,
460W Coolermaster PSU, Windows 7

"Perhaps it's not paranoia. Perhaps it's just finesse." - dve83
dve83
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 615
Joined: Sun Jun 29, 2003 3:58 pm
Location: South Africa, Cape Town

Postby ~PJ~ » Sat Apr 08, 2006 1:12 am

Did that to me a couple of days ago, but I assumed it was a temporary glitch. Maybe not...
Image

Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.
~PJ~
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5791
Joined: Fri Apr 11, 2003 5:59 pm
Location: Leeds, UK

Postby Toby B. » Sat Apr 08, 2006 8:18 am

Its a known glitch... Unfortunately its with the phpBB code... Hopefully will be resolved with the release of phpBB 3.0.0
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby DAVE1 » Sat Apr 08, 2006 8:20 am

That problem has been happening to me ever since I joined... I usually leave the site and try again and it works sometimes. Some of the people with higher posts it don't work since not all of their posts are on this website becuase before 2002 it was on a different server.
Join team 33258 today!!
DAVE1
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 7699
Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am

Postby dve83 » Sat Apr 08, 2006 8:35 am

noted. PDT_Armataz_01_34
thanks for the reply.
-dve83- Folding for 33258
Gigabyte GA-MA69VM-S2,AMD Athlon X2 5200+, 6GB DDR2-800, Seagate 250GB 7200 RPM, Western Digital 1TB 7200RPM,
460W Coolermaster PSU, Windows 7

"Perhaps it's not paranoia. Perhaps it's just finesse." - dve83
dve83
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 615
Joined: Sun Jun 29, 2003 3:58 pm
Location: South Africa, Cape Town


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest