The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sat Sep 22, 2018 5:59 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Search by user
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 11:04 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Sun Jun 29, 2003 3:58 pm
Posts: 615
Location: South Africa, Cape Town
elo there,

I found somethings that different from what I remember. when diong a search by username and getting multiple pages of results, only the first page shows the results successfully. when using the GOTO PAGE option in the bottom right, i get "No topics or posts met your search criteria" or any of the other pages. tested with both IE and FireFox.

Am i missing something. if so then sorry :oops:
d

_________________
-dve83- Folding for 33258
Gigabyte GA-MA69VM-S2,AMD Athlon X2 5200+, 6GB DDR2-800, Seagate 250GB 7200 RPM, Western Digital 1TB 7200RPM,
460W Coolermaster PSU, Windows 7

"Perhaps it's not paranoia. Perhaps it's just finesse." - dve83


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:12 am 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Fri Apr 11, 2003 5:59 pm
Posts: 5791
Location: Leeds, UK
Did that to me a couple of days ago, but I assumed it was a temporary glitch. Maybe not...

_________________
Image

Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 8:18 am 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Its a known glitch... Unfortunately its with the phpBB code... Hopefully will be resolved with the release of phpBB 3.0.0

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 8:20 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am
Posts: 7699
That problem has been happening to me ever since I joined... I usually leave the site and try again and it works sometimes. Some of the people with higher posts it don't work since not all of their posts are on this website becuase before 2002 it was on a different server.

_________________
Join team 33258 today!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 8:35 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Sun Jun 29, 2003 3:58 pm
Posts: 615
Location: South Africa, Cape Town
noted. PDT_Armataz_01_34
thanks for the reply.

_________________
-dve83- Folding for 33258
Gigabyte GA-MA69VM-S2,AMD Athlon X2 5200+, 6GB DDR2-800, Seagate 250GB 7200 RPM, Western Digital 1TB 7200RPM,
460W Coolermaster PSU, Windows 7

"Perhaps it's not paranoia. Perhaps it's just finesse." - dve83


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group