how do i upload website with c panel

Discuss all aspects of programming here.

Moderator: The Mod Squad

how do i upload website with c panel

Postby Guthix2007 » Fri Mar 17, 2006 6:14 am

Hi

i need help to upload a website using the cpanel i dont understand it at all

can someone provide a link to a help site ?


thanks
Guthix2007
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 235
Joined: Fri Feb 06, 2004 4:28 pm
Location: UK, Leicestershire

Postby Toby B. » Fri Mar 17, 2006 8:15 am

Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby Guthix2007 » Fri Mar 17, 2006 12:51 pm

thanks once again but i decided to use smartFTP, anyway here is the website thats been in the making.

http://www.darkdragonbreath.com

its a runescape clan site :D

i decided to go with orchard hosting as they have a basic package of £9.99 a year
Guthix2007
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 235
Joined: Fri Feb 06, 2004 4:28 pm
Location: UK, Leicestershire

Postby Roach412 » Fri Mar 17, 2006 2:21 pm

kinda hard to read with the red/black...just my $0.02

-Roach
Lian Li Lancool First Knight Series PC-K59W
Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz
EVGA X58 FTW3 132-GT-E768-TR
EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0
G.SKILL Ripjaws Series 12GB (3 x 4GB)
Crucial M4 128gb SATAIII SSD x2
Crucial M4 256gb SATAIII SSD
OCZ Saber 1000 960GB Enterprise SSD
Corsair Professional Series HX850 PSU
Dell UltraSharp U2713HM 27" w/drop ceiling mount
Logitech G930 7.1 Headset
DBPOWER RGB LED Keyboard
Logitech G402 Hyperion Fury
Roach412
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2718
Joined: Mon Aug 09, 2004 7:33 pm
Location: Milwaukee - Wisconsin

Postby Guthix2007 » Fri Mar 17, 2006 2:57 pm

Roach412 wrote:kinda hard to read with the red/black...just my $0.02

-Roach


maybe i'll change it to a different font so its easier to read or change the colour of font to white but it might make it look a bit odd :?

i've also noticed on the requirements link it seems that the menu is half way down where there is alot of text posted.

how can i add navigation scroll bars to avoid that happening ?
Guthix2007
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 235
Joined: Fri Feb 06, 2004 4:28 pm
Location: UK, Leicestershire


Return to Programming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests