The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Thu Sep 20, 2018 12:45 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 5:48 am 
My username is jcn. I have not posted for some time and have forgotten my password. I have tried the forgotten password link, several times, but I do not receive an email, though Iv been trying since December.

I sent an email to mobocop@motherboards.org on the December the 8th explaining the problem. Again, no email ever arrived so I'm locked out and can't get any email response.

I suspect that my email is being blocked by AOL, although, Iv removed any spam blocking. Perhaps you can check on the email you may have sent around December 8th, to see if it bounced or something. :?:

I'm not sure what to do now, I have access to another email address, but that is not the one registered here. Perhaps another email account could be used to send me the information, perhaps from another mod with an address that my account will not block.

Your help would be appreciated, thanks.


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 1:40 am 
Offline
Anti-Static Strap
Anti-Static Strap

Joined: Mon Oct 31, 2005 1:22 pm
Posts: 404
Location: Deep Space
Please send an email to support@motherboards.org.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 2:02 pm 
ollE wrote:
Please send an email to support@motherboards.org.

Thanks ollE, :D

Just done that. :)


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 2:12 pm 
I sent an email to the above address on the 25th, still have not recieved a reply or an authentication email yet. :?


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 2:19 pm 
Forgot to mention, I registered with the username "Akirhol"


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 7:15 am 
Offline
Green Belt
Green Belt

Joined: Tue Jun 03, 2003 5:37 pm
Posts: 120
Location: UK
Problem fixed. :D

Thanks to Evan at support@motherboards.org

_________________
ASUS P4S8X motherboard.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.53GHz Northwood.
3GB DDR.
Gigabyte ATI Radeon R9700 PRO Graphics Accelerator.
USB Modem for BB.
Maxtor 80GB hard drive.
52x CD ROM Drive.
Floppy Drive.
Microsoft Windows XP Home Edition.
PSU, 420 W, P4.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 10:06 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37463
Location: Netherlands
we're sorry for the troubles caused, but we have to clean out the user database now and then. There's a simple solution to the problem: come by more often :wink:

Welcome back....

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group