Hacked by hydr1te! Forum Index

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Hacked by hydr1te! Forum Index

Postby Johnny Mnemonic » Mon Nov 11, 2002 10:30 am

MOBOCOP, Looks like someone is messing around with the site...
0100101001001101
Image
Johnny Mnemonic
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1903
Joined: Wed Oct 31, 2001 1:01 am
Location: McKinney, Tx

Postby Johnny Mnemonic » Mon Nov 11, 2002 10:33 am

Damn you're quick! Looks like you are already on it... :)
0100101001001101
Image
Johnny Mnemonic
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1903
Joined: Wed Oct 31, 2001 1:01 am
Location: McKinney, Tx

Postby cookie_lover » Mon Nov 11, 2002 10:37 am

Argh... I just registerd and this is the welcome I get...
cookie_lover
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 11, 2002 10:18 am

Postby Johnny Mnemonic » Mon Nov 11, 2002 11:58 am

I don't think that should have affected your welcome here, You are definitely welcome to the forums @ motherboards.org! See this post for more info on what I was talking about earlier...

http://www.motherboards.org/forums/view ... highlight=
0100101001001101
Image
Johnny Mnemonic
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1903
Joined: Wed Oct 31, 2001 1:01 am
Location: McKinney, Tx


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron