The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Mon Oct 22, 2018 1:46 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 7:59 am 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Sun Jan 19, 2003 6:59 pm
Posts: 4
Location: Oneonta,AL
I have recently change my mobot & chip. It started at 2.93GHz and now it at 3.27GHz. All I did was change the FSB setting from 133MHz to 147MHz, and at this setting it is stable & at low temp(41c to 45c).
When I take it to a higher FSB setting it it becomes very unstable. I think my video card can't work at that setting, but I'm in the process of upgrading it. I am please with it since it's the frist time I have oced one. :)






MOBOT:Soyo SY-P4VTE
CPU:Intel Celeron 533MHz 2.93GHz
RAM:Ultra 512MB PC3200 400MHz DDR SDram
COOLING:Ultra Fire Pentium 4
BIOS SETTING:FSB 133MHz

Well this just the begianning of what could come with this system,will do more after the upgrade process is completed. :wink:

_________________
Ghostrider03


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 31, 2005 5:41 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sun Nov 10, 2002 3:42 pm
Posts: 278
Location: Ararat Vic Australia
I hope you guys include videocards in this section. I got my 256mg geforce 5700ve to run at the 5700 ultra settings without glitching :) ithough that was kinda kool

_________________
core i7 920@4.0ghz
asrock x58 extreme 3
6 gig ocz ddr3 1866mhz @ 1600mhz
evga gtx 460 1gb external exhaust *2
Creative x-fi xtreme gamer
custom watercooling loop for both cpu and gpus


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 3:17 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sun Nov 10, 2002 3:42 pm
Posts: 278
Location: Ararat Vic Australia
amd semperon 2600 (socket 754)
gigabyte ga K8n I think not 100 percent sure
stock cooling
running at 1920mhz (faster then the sempron 3100 :) )
values. fsb 240
multi 8
stock voltage
temp hasnt run higher th3n 40c at a room temp of 30c

_________________
core i7 920@4.0ghz
asrock x58 extreme 3
6 gig ocz ddr3 1866mhz @ 1600mhz
evga gtx 460 1gb external exhaust *2
Creative x-fi xtreme gamer
custom watercooling loop for both cpu and gpus


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 7:15 am 
Offline
Green Belt
Green Belt

Joined: Sat Mar 04, 2006 6:40 am
Posts: 108
This is nothing all that great, but it's the best I can get.

Image

In this pic I was messing with OC'd ram timings and this is what I ended up with 1:1.

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 7:19 am 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sun Nov 10, 2002 3:42 pm
Posts: 278
Location: Ararat Vic Australia
got a new one for u guys.
amd 3200 64bit 939.
asus a8v motherboard
768 ddr400 legend ram in single chanel
500w psu.
geforce 5700ve
Runnin at 1.7v the cpu was easyily oc'd to 2600mhz
and the vid card i was able to get the core clock speed to 500mhz
and the mem to 492 mhz...
everythng ran beautifly cept for the cpu which was overheating alil

setting on the cpu was 260*10 coz thats as high as the multi goes

_________________
core i7 920@4.0ghz
asrock x58 extreme 3
6 gig ocz ddr3 1866mhz @ 1600mhz
evga gtx 460 1gb external exhaust *2
Creative x-fi xtreme gamer
custom watercooling loop for both cpu and gpus


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 10:09 am 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Wed Jun 29, 2005 5:20 am
Posts: 88
I've reached 2310Mhz from my stock Barton 2500+ (1833Mhz). I think I could get more but my Epox 8RDA3+ rev 1.1 was limiting me.

I currently own X2 3800+ but I havn't overclocked it (...yet :wink: ).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun May 14, 2006 6:15 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Nov 19, 2002 4:04 pm
Posts: 1451
Location: las vegas nevada
opty 165
stock 1.8ghz @ 200fsb
OCed 2.475ghz @ 275fsb
everything on air, no voltage adjustment of any kind. just upped the FSB and let her rip!
X2 4800 speeds and benches as such.
i recommend an opteron to all you guys. you'll love it!
AJ :o

_________________
coming soon to an over clockers dream near you:
EVGA 790i tri SLI
intel core2 quad 9550
6gb G.SKILL DDR3 16000
3X EVGA 8800gts video cards
water cooled fo sho
the rest when i get paid
PS... im gonna break 4ghz easily....


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 6:49 am 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sun Nov 10, 2002 3:42 pm
Posts: 278
Location: Ararat Vic Australia
ok got some new memory and tried a max oc again with my 3200 939.
Can get her to let rip now at 2.8 ghz...
Setting of
v.core 1.7
280*10
ram oc'd nicely to ddr 470mhz (235 ram speed) :) not bad considering it's only a generic deriative of hyunix.
Can't get me new vid card to oc much... thats coz it's a xfx and theyre allready oc'd :)
Posted a score of 33 sec in super pi and i think it was 283 in 3d mark o6... not too bad for an agp 8x xfx 6200


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 1:54 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Tue Jul 31, 2001 12:01 am
Posts: 717
Location: Toronto, Not the Capital of, Canada
Mobo: Asus A7V880
Chip: XP 1800+ AXDA1800DLT3C
RAM: DDR400 2@512M Samsung
Cooler: Zalman CNPS7000B-ALCU
BIOS: 11.5x (default) 209MHz FSB 1.65V Core
Result: a whopping 2.4GHz!
Temps: 42 idle, 48 full blast (as reported by speedfan)

AGP is slighly o/c'd (69.6MHz) as well as PCI (34.8MHz)

So far so good. Running stable for three days now.

I also tried a Sempron 462 2200+ SDA2200DUT3D but it became unstable past 1.75GHz, in spite of the default 166MHz bus.

_________________
"I can't buy that. Only management guys with big salaries like me can afford that...
Guys like me! I'm a guy like me!"
Homer Simpson :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:05 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Thu Aug 17, 2006 8:34 pm
Posts: 786
Location: Iamwhereiamtoday (CA)
Intel 805 (2.66ghz) at 3.4ghz on stock cooling and stock voltage


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group