The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sun Sep 23, 2018 12:51 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:19 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20860
Location: 07438
The last few days, the Email notifications for replys to topics on Motherboards.org has not had the active link for the notification. Other site Emails I recieve have an active link, if there, and other features on the pages in question have active links. Does anyone else experience this problem?

I used to just copy & paste the link in a 'temp' folder in my favs, and then hit it to review what transpired. Now, I have to c&p the link to a notepad entry, then copy the notepad entry to the active search bar, which takes more time than needed. Didn't find any related info in the ' Forum Problems' topic folder.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 12:56 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Fri Jan 03, 2003 3:40 pm
Posts: 3529
Location: U.K.
I've not been getting email notification for ages, I thought it was either my router or my isp blocking them, I can't find my install disc for the router so cant access the web based brouser to rectify this.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 12:57 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Fri Apr 11, 2003 5:59 pm
Posts: 5791
Location: Leeds, UK
jimmy-j wrote:
I've not been getting email notification for ages, I thought it was either my router or my isp blocking them, I can't find my install disc for the router so cant access the web based brouser to rectify this.


Likewise. I thought we'd just stopped doing that?

_________________
Image

Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 1:00 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Posts: 18948
Location: Barksdale AFB, LA
~PJ~ wrote:
jimmy-j wrote:
I've not been getting email notification for ages, I thought it was either my router or my isp blocking them, I can't find my install disc for the router so cant access the web based brouser to rectify this.


Likewise. I thought we'd just stopped doing that?


It hasn't been working right for a long time. We've had multiple threads on it, but the issue can't seem to be resolved. It appears to be a problem with the forum code, so we'll have to wait for fixes in subsequent versions.

_________________
ImageImage
RIAA vs The People


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 1:09 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am
Posts: 7699
mine works although i don't use it

i would be getting a million emails if i did that

_________________
Join team 33258 today!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 1:13 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Fri Jan 03, 2003 3:40 pm
Posts: 3529
Location: U.K.
Dave, you turned it on and off again to make sure?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 1:17 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am
Posts: 7699
yup

_________________
Join team 33258 today!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 2:21 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Fri Jan 03, 2003 3:40 pm
Posts: 3529
Location: U.K.
Thanks mate, that means I won't be searching in vain for something that's out of my control


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 3:11 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Jul 10, 2001 12:01 am
Posts: 5491
Location: Flintshire, U.K
It hasn't worked for me since April 2004, didn't work on diallup or broadband nor on any of my machines, WinXP/WinME/98SE. Would be nice to get it back someday. Thought is was probably an AOL thing but obviously isn't.

Pete

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 4:10 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
It works fine for me. I get email notification on all posts.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group