The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Mon Sep 24, 2018 3:54 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 21, 2002 6:21 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Mon Apr 29, 2002 12:01 am
Posts: 7
Hi All,

I just installed a new Shuttle AK21(KT266) with an Athlon1400. When I put my AGP video card(ATI Rage 128 pro) in, I don't get any video. I get what sounds like a long beep followed by two short beeps. I put in an old PCI video card and got video, so I went into the BIOS. There was a setting, "Init Display First", that could be set to PCI or AGP. I changed it to AGP, but it still won't work.

I took my AGP card back out and tried it in my old system and it worked fine....so it doesn't appear to be a faulty card. I also tried loading the fail-safe defaults and the Optimized defaults in the BIOS....but still nothing.

Any ideas? It's frustrating! ;)

Thanks in advance.
Bigmeancow


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue May 21, 2002 6:26 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Mon Apr 29, 2002 12:01 am
Posts: 7
sorry, I meant to post that last message in Tech Support


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 21, 2002 6:29 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Fri Dec 21, 2001 1:01 am
Posts: 755
Is the long beep and two short beeps repeated when you have no video card in the AGP or PCI slot?

_________________
Go hang a salami; I'm a lasagna hog!
A man, a plan, a butt tub: anal Panama!
Goddam mad dog!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group