250 Blocker?

This forum is for discussions about the Motherboards.org Folding team. What is folding? Venture on in for a look.

Moderator: The Mod Squad

Postby DefaultDave » Wed Oct 29, 2003 5:34 pm

Len444 wrote: pretty sure you're running as a service (if i remember correctly), so i wonder if you need to perform a reboot to get folding going? i haven't run folding as a service yet, so i'm not hands on experienced in that specific regard.


if you just pull up a command prompt an type
Code: Select all
 net stop <service_name>
you can stop and start the service (either that or use the gui service list). i think this will prevent a reboot. :wink:
DefaultDave
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 286
Joined: Thu Aug 07, 2003 3:52 pm

Postby len444 » Wed Oct 29, 2003 6:33 pm

DefaultDave wrote:
Len444 wrote: pretty sure you're running as a service (if i remember correctly), so i wonder if you need to perform a reboot to get folding going? i haven't run folding as a service yet, so i'm not hands on experienced in that specific regard.


if you just pull up a command prompt an type
Code: Select all
 net stop <service_name>
you can stop and start the service (either that or use the gui service list). i think this will prevent a reboot. :wink:


<service_name> are the brakets used or not (i'd assume not)?
len444
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3987
Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am

Postby J.C.GARCIA » Wed Oct 29, 2003 7:04 pm

yep it is running as a servise and no need to reboot . as for deleting the fahcore65.exe , is that the only one i've got to delete :?:
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

Postby Tulatin » Wed Oct 29, 2003 8:44 pm

Your 250 and your 2500 are the same. Just 250 will advance by 5 while 2500 at 50. Also, this is like 500s. They're all really just grommack 100s.
Tulatin
Enlightened Master
Enlightened Master
 
Posts: 14664
Joined: Wed Dec 11, 2002 2:29 pm
Location: Canada

Postby steve6787 » Thu Oct 30, 2003 8:40 am

just curious, how much L2 cache does the PIII550 have?

512K

Your 250 and your 2500 are the same. Just 250 will advance by 5 while 2500 at 50

My 250 seems to go in increments of 2. This morning when I checked it, it was at 152/250.
Phenom II X6 1055T @ 2.8GHz
Dual Boot Win7x64/Bodhi
8 GB RAM
Radeon HD 3450
60GB Vertex 2 SSD (For OS's)/750GB for Data
steve6787
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 582
Joined: Tue Jan 14, 2003 8:56 am
Location: Ohio

Postby len444 » Thu Oct 30, 2003 10:52 am

JC GARCIA wrote:well i'm only getting tinkers at the moment .


and i have 3 machines that are all getting tinker wu's at this very moment. i tried to wipe all files except for the 3.25 beta console executable, but this still resulted in a tinker being downloaded. just let them run. it's what they are giving out.
len444
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3987
Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am

Postby J.C.GARCIA » Thu Oct 30, 2003 2:48 pm

ok will do :wink:
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

Postby DefaultDave » Thu Oct 30, 2003 3:12 pm

Len444 wrote:
DefaultDave wrote:
Len444 wrote: pretty sure you're running as a service (if i remember correctly), so i wonder if you need to perform a reboot to get folding going? i haven't run folding as a service yet, so i'm not hands on experienced in that specific regard.


if you just pull up a command prompt an type
Code: Select all
 net stop <service_name>
you can stop and start the service (either that or use the gui service list). i think this will prevent a reboot. :wink:


<service_name> are the brakets used or not (i'd assume not)?


this is correct lenn. sorry the vague discription. in this case yes, if you called the service Folding then
Code: Select all

net stop Folding
net start Folding
will stop and start the service.

BUT two word service names need quotes around it. like the WINS Client service would be
Code: Select all
 net stop "WINS Client"
net start "WINS Client"
DefaultDave
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 286
Joined: Thu Aug 07, 2003 3:52 pm

Postby Tulatin » Thu Oct 30, 2003 6:27 pm

Just got a tinker here too.... Maybe the grommacks supply is drying up? As to this tinker, i did 25% in 8 hours.
Tulatin
Enlightened Master
Enlightened Master
 
Posts: 14664
Joined: Wed Dec 11, 2002 2:29 pm
Location: Canada

Postby J.C.GARCIA » Thu Oct 30, 2003 6:49 pm

what protein number :?: and 25% in 8 hours is actually quite good rate :wink:
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

PreviousNext

Return to Motherboards.org Folding Team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests