The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Sep 25, 2018 7:25 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 101 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 11:01 am 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
I was wondering about active , inactive, total processors, etc, so I went through the list.
Active:
1.Default_Dave Active Proessors within a week>>21
2.Aussie " " >>8
3.len444 " " >>4
4.J.C.Garcia >>2
5.Southwind25 >>3
6.evasive >>2
7.Wolverineman85 >>2
8.sodsm_live >>1
9.gamepyrate >>4
10.MrMozart >>1
11.eric2075 >>1
12.Smurf_pimp >>1
13.whiteboy >>1
14.Ladd >>1
15.Wookie8662 >>4
16.netstoy >>1
17.beeboy >>1
18.Ha1rDa3m0n >>1
19.speedblurr >>1
20.Cortez_The_Killer >>1
21.Gryphyn77 >>1
22.Tulatin >>1
23.Miki >>1
24.Tau >>2
25.YouGiveMeRash!!! >>2
26.ptousig >>2
27.steve6787 >>1
28.dell_m_m >>1
29.liz >>1
30.Hog >>1
31.CAIN505 >>1

Inactive
1.Gryphyn
2.Joshvee
3.Aussie_Dual
4.Aussie_Challenge
5.Wally987
6.Ripshod
7.effika
8.tbird9768
9.ShadowHawk
10.Danny_the_bum
11.joshvee_challenge
12.Kingoflosses
13.PickleHead
14.COPPERSHIRT
15.Cazador
16.len444_
17.CAIN
18.barmouth
19.Mesanna
20.DANNYTHEBUM
21.dark_lord
22.labmann55
23.Krista
24.tarostar

Listed on multilpe teams(not sure of status)
1.Melissa
2.ZeratulsAvenger

So it looks like we have at least 75 active processors in the last week. I have no idea about total MHz's.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 12:06 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
the active processors in a week isn't an accurate figure for actual processors active! if you reinstall FAH, then it will show as another processor. it generates a unique machine id for each installation, which shows as a processor. it'll stabilize in a week though, and show a more accurate figure

i actually have 2 processors active at this moment (even though it shows 4). i will have another going by next week- it's just dependant on quality if it will happen or not.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 1:34 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
I've changed from 3.24 to the 3.25 beta on 2 of my 3 machines you suggested Len, and it shows mine right.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 2:45 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
Southwind25 wrote:
I've changed from 3.24 to the 3.25 beta on 2 of my 3 machines you suggested Len, and it shows mine right.


you must have just replaced/ renamed the the 3.24 w/ the 3.25beta, which as per proof in discussions w/ jc garcia, it won't change the unique machine id#.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 2:58 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
No I uninstalled the 3.24 from add remove programs and downloaded and installed the 3.25 beta version.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 3:12 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
Southwind25 wrote:
No I uninstalled the 3.24 from add remove programs and downloaded and installed the 3.25 beta version.


console, or graphical? every time i reinstall, it'll generate a new id #, and then will show up as another processor.

3.24graphical is a "full released version", which means it includes an installer/ uninstaller. perhaps removing from add/ remove left the other files behind, whereas using the uninstaller that is provided w/ the 3.24 graphical version will wipe the whole thing out???

3.25beta graphical is not a full released version, so it is just the executable, which is installed via a replacement/ renaming procedure.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 5:48 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone
just like to point out that yes i am running the 3.25 like len says in his procedure . but i would also like to point out that my son uses the 3.24 graphical , the two pc's are exactly the same specs and we do the same wu's in exactly the same time per frame , so to tell you the truth i am not getting any speed boost with the 3.25 . perhaps this speed boost only applies to athlons :?:

_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 6:36 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
J.C.GARCIA wrote:
just like to point out that yes i am running the 3.25 like len says in his procedure . but i would also like to point out that my son uses the 3.24 graphical , the two pc's are exactly the same specs and we do the same wu's in exactly the same time per frame , so to tell you the truth i am not getting any speed boost with the 3.25 . perhaps this speed boost only applies to athlons :?:


this is probably because you are stopping and restarting folding daily, which will reapply -forceasm to the 3.24 version when such occurs. you were speaking about dial- up having an ask before send setting- perhaps restarting folding reapplies -forceasm. if you would run folding automated, so that it requires no intervention, then the 3.24 will drop the -forceasm flag after the 1st wu is completed. only reapplies it after a restart, which then becomes wu#1 in that context.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 6:41 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Posts: 3707
Location: Great Beer Zone
hmm , well i'm not restarting anyway only occassionaly

_________________
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2003 6:56 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
Ok Len we may be talking about different things. It did reset to 0 WU's on my graphical display. On one machine it went from 66 to 0 and started over. I'm taling about in the team stats it still shows me only running 3 processors which is correct. I changed them on Tuesday , so the change was in the last week.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 101 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group