Download Folding@Home for 1.4ghz comp. Is it working fine?

This forum is for discussions about the Motherboards.org Folding team. What is folding? Venture on in for a look.

Moderator: The Mod Squad

Postby YouGiveMeRash!!! » Fri Oct 17, 2003 1:44 pm

Umm, i think i lost all of my WU progress!!

Ok, i woke up this morning and I checked the status of folding.

It says WU PROGRESS: 500/500 100 percent

BUT at the bottom it says "Couldnt get work instructions" !!!!!

also, it does not show up my name in the stats list.

What gives? :twisted:
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D E6750@ -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 1.6@ -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2

Postby Southwind25 » Fri Oct 17, 2003 1:45 pm

Is the machine connected to the internet?
Image
Southwind25
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7339
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Location: Kansas

Postby YouGiveMeRash!!! » Fri Oct 17, 2003 1:46 pm

Here is what it says in the logfile:

[15:23:25] Finished Work Unit:
[15:23:25] - Reading up to 1025520 from "work/wudata_01.arc": Read 1025520
[15:23:25] - Reading up to 0 from "work/wudata_01.xtc": Read 0
[15:23:25] goefile size: 137
[15:23:25] logfile size: 30211
[15:23:25] Leaving Run
[15:23:29] - Writing 1064592 bytes of core data to disk...
[15:23:29] ... Done.
[15:23:29] - Shutting down core
[15:23:29]
[15:23:29] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[15:23:32] CoreStatus = 64 (100)
[15:23:32] Sending work to server


[15:23:32] + Attempting to send results
[15:23:32] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:32] + Could not connect to Work Server (results)
[15:23:32] - Error: Could not transmit unit 01 (completed October 17). Keeping unit in queue.


[15:23:32] + Attempting to send results
[15:23:33] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:33] + Could not connect to Work Server (results)
[15:23:33] - Error: Could not transmit unit 01 (completed October 17). Keeping unit in queue.
[15:23:33] + Attempting to get work packet
[15:23:33] - Connecting to assignment server
[15:23:34] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:34] + Could not connect to Assignment Server
[15:23:36] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:36] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:23:36] + Couldn't get work instructions.
[15:23:36] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:23:46] + Attempting to get work packet
[15:23:46] - Connecting to assignment server
[15:23:47] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:47] + Could not connect to Assignment Server
[15:23:47] - Couldn't send HTTP request to server
[15:23:47] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:23:47] + Couldn't get work instructions.
[15:23:47] - Error: Getwork #2 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:24:01] + Attempting to get work packet
[15:24:01] - Connecting to assignment server
[15:24:02] - Couldn't send HTTP request to server
[15:24:02] + Could not connect to Assignment Server
[15:24:03] - Couldn't send HTTP request to server
[15:24:03] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:24:03] + Couldn't get work instructions.
[15:24:03] - Error: Getwork #3 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:24:35] + Attempting to get work packet
[15:24:35] - Connecting to assignment server
[15:24:36] - Couldn't send HTTP request to server
[15:24:36] + Could not connect to Assignment Server
[15:24:37] - Couldn't send HTTP request to server
[15:24:37] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:24:37] + Couldn't get work instructions.
[15:24:37] - Error: Getwork #4 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:25:26] + Attempting to get work packet
[15:25:26] - Connecting to assignment server
[15:25:27] - Couldn't send HTTP request to server
[15:25:27] + Could not connect to Assignment Server
[15:25:28] - Couldn't send HTTP request to server
[15:25:28] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:25:28] + Couldn't get work instructions.
[15:25:28] - Error: Getwork #5 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:26:50] + Attempting to get work packet
[15:26:50] - Connecting to assignment server
[15:26:51] - Couldn't send HTTP request to server
[15:26:51] + Could not connect to Assignment Server
[15:26:52] - Couldn't send HTTP request to server
[15:26:52] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:26:52] + Couldn't get work instructions.
[15:26:52] - Error: Getwork #6 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:29:37] + Attempting to get work packet
[15:29:37] - Connecting to assignment server
[15:29:38] - Couldn't send HTTP request to server
[15:29:38] + Could not connect to Assignment Server
[15:29:39] - Couldn't send HTTP request to server
[15:29:39] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:29:39] + Couldn't get work instructions.
[15:29:39] - Error: Getwork #7 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:35:00] + Attempting to get work packet
[15:35:00] - Connecting to assignment server
[15:35:01] - Couldn't send HTTP request to server
[15:35:01] + Could not connect to Assignment Server
[15:35:02] - Couldn't send HTTP request to server
[15:35:02] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:35:02] + Couldn't get work instructions.
[15:35:02] - Error: Getwork #8 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[15:45:47] + Attempting to get work packet
[15:45:47] - Connecting to assignment server
[15:45:48] - Couldn't send HTTP request to server
[15:45:48] + Could not connect to Assignment Server
[15:45:49] - Couldn't send HTTP request to server
[15:45:49] + Could not connect to Assignment Server 2
[15:45:49] + Couldn't get work instructions.
[15:45:49] - Error: Getwork #9 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[16:07:20] + Attempting to get work packet
[16:07:20] - Connecting to assignment server
[16:07:21] - Couldn't send HTTP request to server
[16:07:21] + Could not connect to Assignment Server
[16:07:22] - Couldn't send HTTP request to server
[16:07:22] + Could not connect to Assignment Server 2
[16:07:22] + Couldn't get work instructions.
[16:07:22] - Error: Getwork #10 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[16:50:05] + Attempting to get work packet
[16:50:05] - Connecting to assignment server
[16:50:06] - Couldn't send HTTP request to server
[16:50:06] + Could not connect to Assignment Server
[16:50:07] - Couldn't send HTTP request to server
[16:50:07] + Could not connect to Assignment Server 2
[16:50:07] + Couldn't get work instructions.
[16:50:07] - Error: Getwork #11 failed, and no other work to do. Waiting before retry
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D E6750@ -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 1.6@ -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2

Postby YouGiveMeRash!!! » Fri Oct 17, 2003 1:47 pm

Yeah its connected to the internet. I play games and everything online.

I am behind a firewall but it still downloaded the WU.

At the bottom it says Could Not Connect to Work Server (results)
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D E6750@ -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 1.6@ -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2

Postby Southwind25 » Fri Oct 17, 2003 1:51 pm

You might try shutting Folding down, and rebooting and let it restart.
Image
Southwind25
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7339
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Location: Kansas

Postby YouGiveMeRash!!! » Fri Oct 17, 2003 3:03 pm

I did that just now and guess what? The thing started working again and downloaded a new unit but I dont think my points were sent in to the server from the previously finished fold.

I lost all of that work. O well, I guess I will have to just start all over.

Maybe this time it will send it fine when finished
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D E6750@ -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 1.6@ -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2

Postby Southwind25 » Fri Oct 17, 2003 3:24 pm

There's a good chance that when you finish the WU you just downloaded it will send results for both WU's. I've had that happen a couple of times.
Image
Southwind25
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7339
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Location: Kansas

Postby Southwind25 » Fri Oct 17, 2003 3:32 pm

Check the stats page again YGMR:
http://www3.nbnet.nb.ca/jehovah/Main3.html
Image
Southwind25
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7339
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Location: Kansas

Postby YouGiveMeRash!!! » Fri Oct 17, 2003 3:46 pm

coool, so i guess it did work hehe.

THX A LOT!
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D E6750@ -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 1.6@ -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2

Previous

Return to Motherboards.org Folding Team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest