The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sun Sep 23, 2018 10:26 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: what a waste......
PostPosted: Mon Sep 22, 2003 2:39 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Mon Jan 06, 2003 6:32 pm
Posts: 721
Location: Canada
I was at work today and a "two day folding" WU finished up and tried to send but it counldn't get through. From the log file it tried for about 4 hours then downloaded a new WU. It tried to autosend again and came up "missing work files" error and so it deleted it on me..... I closed the client and signed up at the F@H board to let them know what happened, but when I closed the client it deleted the damn log file so I cant even show them what it was doing. What a waste.....

_________________
Click here to Help humanity! Please join the Motherboards.org Folding Team (33258)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 22, 2003 4:16 pm 
Offline
Enlightened Master
Enlightened Master

Joined: Wed Dec 11, 2002 2:29 pm
Posts: 14664
Location: Canada
Indeed it was, and that really sucks... hopefully it's not recurring.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 22, 2003 4:23 pm 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
add the -queueinfo flag, and start the client- this will show something in the fahlog file. if there is a wu that is "finished", then remove the -queueinfo flag, and put in the -send all flag, and it should upload what is there.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 22, 2003 4:39 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Mon Jan 06, 2003 6:32 pm
Posts: 721
Location: Canada
I just did the queue info and the only thing that is there is in the 00 slot, the one that its working on. I know it deleted it because it said in the log file, attempting to send finished work, error, missing work files, deleting work and then continued to fold the current work.

_________________
Click here to Help humanity! Please join the Motherboards.org Folding Team (33258)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 23, 2003 8:52 am 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Thu Nov 08, 2001 1:01 am
Posts: 3987
ran protein 683 for 1.5 days using dial up as an experiment. the wu was finished, and then the comp rebooted. when i completed the reboot process, the wu status was ready, as opposed to finished. basically, when the console was started, it deleted the wu, and downloaded a new one. at this point i have deleted all FAH info from my windows system, and will go back to linux. one thing though, seti runs in windows w/ o much of a problem. haven't tried it w/ dial up though yet, but it has been much better in stability.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group