problems connecting with motherboards.org

For discussions related to the main web site or the forum itself are now combined into one to clean things up a bit..

Postby evasive » Sat Oct 22, 2005 10:46 pm

DAVE185 wrote:
Sabrewings wrote:I had a little trouble a couple days ago. Now all is well. Keep in mind this site is always being worked on, so it won't operate perfectly every time. I'm sure if we offered paid subscriptions to the forum, we could buy more hardware for it and make it easier on you guys...


im sure if you made everyone pay to come on this site the amount of users would drop significantly


We also held a poll about sending donations, before that was ended Mobocop had sent a big "no, never gonna happen" so there's your answer I guess...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37436
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby Sabrewings » Sat Oct 22, 2005 10:48 pm

I was joking... :wink:
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA

Postby evasive » Sat Oct 22, 2005 11:06 pm

just got my first critical phpBB error. Mobocop?!?
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37436
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby EmilyB » Sun Oct 23, 2005 3:23 am

evasive wrote:just got my first critical phpBB error. Mobocop?!?


Im glad to see it happening to Mr E as well as Miss E :P
EmilyB
 

Postby Myth » Sun Oct 23, 2005 10:05 pm

Is it still happening to any of you? I haven't had any problems today (Sunday).
Image
Image
Myth
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3094
Joined: Fri Aug 29, 2003 1:13 pm
Location: Limboland

Postby Toby B. » Sun Oct 23, 2005 10:21 pm

Myth wrote:Is it still happening to any of you? I haven't had any problems today (Sunday).
yep, have seen 2 critical errors in the past 2 days.........

Something tells me the server is starting to die again..... :?
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14292
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby EmilyB » Sun Oct 23, 2005 11:30 pm

Well Im residing myself to the inevitable :cry:

Basically I get it ALL the time i.e. on every post and every switching of forums/threads. It does recover and Im never without access for more than 5 minutes at a time but its still a pain in the arse.
EmilyB
 

Postby Myth » Mon Oct 24, 2005 12:12 am

Emily, I'm glad your connection recovers so quickly. When mine goes out it's for a VERY long time (1 - 2 hours+). I don't check every second but quite frequently in the beginning 5 - 10 minutes. It trails off from there. I do get the occasional "hiccup" downtime every so often too. So far so good today though.
Image
Image
Myth
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3094
Joined: Fri Aug 29, 2003 1:13 pm
Location: Limboland

Postby Copper » Mon Oct 24, 2005 1:31 am

Toby B. wrote:
Myth wrote:Is it still happening to any of you? I haven't had any problems today (Sunday).
yep, have seen 2 critical errors in the past 2 days.........

Something tells me the server is starting to die again..... :?



and the site is slow every now and then
Copper
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 8640
Joined: Mon Jul 14, 2003 12:38 pm
Location: Midlands UK

Postby ~PJ~ » Mon Oct 24, 2005 1:38 am

Seems OK this morning, but yesterday was a bit trying.
Amount of traffic on the web in general perhaps?
Image

Let there be respect for the earth,
Peace for its people,
Love in our lives,
Delight in the good,
Forgiveness for past wrongs,
And from now on a new start.
~PJ~
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5791
Joined: Fri Apr 11, 2003 5:59 pm
Location: Leeds, UK

PreviousNext

Return to Motherboards.org Web Site

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest