Biostar M7VIT and M7VIK

For discussions related to the main web site or the forum itself are now combined into one to clean things up a bit..

Biostar M7VIT and M7VIK

Postby toname » Thu Dec 05, 2002 7:43 am

Has any one tested or tried out this new KT400 motherboards yet. I would like to know how well they work.


toname
toname
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 16, 2002 2:12 am

Postby Tolemac » Sat Dec 28, 2002 1:41 am

Still waiting to see if BioStar is going to send them to Doc for review.
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge

M7VIK

Postby tyler811 » Mon Dec 30, 2002 4:04 pm

I have just bought the M7VIK and really like it. Running WIN xp pro 40 gig 7200 rpm maxtor, AMD XP 1800, LG dvd LG 52x cd rom, LG cdrw, sound blaster live 5.1 gamer, ATI RADEON 9500. Not to moch of an overclocker but i set up was a snap no problems. YThe only problem i have is SISSANDRA and MADONION and the details in the ATI program sya the AGP PORT is only enabled to 2x and this is an 8x mobo and video card. went to bios following the manuel to set AGP PORT to 8x and it is not here. THere something called a drive control and you have to set a hexidecimal number. ( have no idea what this means ) and biostar tech has been no help yet.
tyler811
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 30, 2002 3:56 pm

Postby Bigcris76 » Tue Feb 25, 2003 7:13 pm

Just bought a Biostar M7VIT, so far runs like a dream. I am only using it with an AthlonXP 1700+, however. Let me do some testing in the following days and see where this baby belongs.
Bigcris76
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 25, 2003 6:47 pm


Return to Motherboards.org Web Site

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests