Member Rigs Showcase

Post here if you just want to chat about... whatever.

Moderator: The Mod Squad

Post Reply
YouGiveMeRash!!!
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
Posts: 6772
Joined: Sun Jun 23, 2002 6:48 pm
Location: Fast, Cheap, and Reliable- You can only choose 2
Contact:

Post by YouGiveMeRash!!! »

Here's my new rig. No need for a large radiator..the Black Ice Micro and Swiftech Apogee GT gets the job done. Previous owner left all the stickers on the side. Specs in sig.

Image

Image

Image

Image

Image
Main rig: 1/2" ID Water Cooled Lian-Li V2000B, Abit IP35 Pro, Intel C2D [email protected] -3.4ghz 1.3375v, Mushkin 2gb DDR2-800 996576, one terabyte storage, evga 7900GS KO w/ Zalman VF700-AlCu cooler, Swiftech Apogee GT water block, Ultra X2 550w PSU
Laptop: Asus Z70VA, Pentium M 725 [email protected] -2.13ghz (pinmod), ATI X700 Pro, 1680x1050 native res., bluetooth, the works...
sbrehm72255
Green Belt
Green Belt
Posts: 108
Joined: Sat Mar 04, 2006 6:40 am

Post by sbrehm72255 »

Nice looking rig, but I'm a little surprized that the little Micro Rad is enough to keep your CPU cool enough for OC'ing. ............. :o
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA
Contact:

Post by Sabrewings »

sbrehm72255 wrote:Nice looking rig, but I'm a little surprized that the little Micro Rad is enough to keep your CPU cool enough for OC'ing. ............. :o


I don't see why it wouldn't. I'll be using a similar size (mine will by a 120mmx2 though) radiator to cool a Kentsfield overclocked and a overclocked 8800GTS.
sbrehm72255
Green Belt
Green Belt
Posts: 108
Joined: Sat Mar 04, 2006 6:40 am

Post by sbrehm72255 »

Dual 80's just seema bit small to me, but I guess I'm just into a little overkill on my water cooling gear.........;) . (dual loop on my rig with a triple 120 for the CPU alone)
Michaelapctech
Pilgrim
Pilgrim
Posts: 18
Joined: Mon Dec 17, 2007 5:51 pm
Contact:

How do I post pics of my rig please

Post by Michaelapctech »

new to the site and have posted a couple have also taken some pics of my newest machine but can't seem to post themhttp://s274.photobucket.com/albums/jj279/Michaelapctech/[/list] sorry still not sure how to just display the images
User avatar
Wolfy1220
Green Belt
Green Belt
Posts: 172
Joined: Thu Nov 23, 2006 3:32 pm
Location: NE

Post by Wolfy1220 »

since everyone else is doing it...

Image

Image

Nothing fancy but it gets the job done.
MOBO ------ ASUS A8M2N-LA
CPU -------- AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor
Chipset ---- Geforce 6150 LE
RAM ------- 2GB DDR2 PC2 5300 Dual Channel
HDD1 ------ Seagate 320GB SATA
HDD2 ------ WD 160GB PATA
Video ------ NVIDIA GeForce 6150 LE Onboard :(
Display ---- ViewSonic VA2026w 1680 x 1050
iamwhoiamtoday
Black Belt
Black Belt
Posts: 786
Joined: Thu Aug 17, 2006 8:34 pm
Location: Iamwhereiamtoday (CA)

Post by iamwhoiamtoday »

Image


Image

The two visible towers are my custom built gaming rig, and my Mac Pro. There is an additional Tower hidden behind the desk, and that's hooked up to both the TV and the monitor next to the TV. My laptop is actually on a small table just off to the left side of the couch.
People who have gone through Starfleet academy should be taught how to fix everything. Even a Roman aqueduct.
User avatar
AmEv
Black Belt
Black Belt
Posts: 654
Joined: Sat Jun 20, 2009 4:53 pm
Location: Wanting to be at these forums, but not as active as they
Contact:

Post by AmEv »

Well, here's my mom's computer.

Outside, nothing fancy. 'K, that's an overstatement. ALL the front plastic clips have broken off, and the facade is held on by duct tape. :oops: :roll:

But inside... There's the beauty.
Image

MSI K7N2 board
This babe can hold 3gb of pc3200. Right now, only .5GB
AthlonXP1800+, unlocked (ya baby! :D )
Video card: MSI NVidia GeForce 4 AGP w/ 64MB DDR SDRAM + TV out (which TV out doesn't work. :( )
The HDD with black "feet" is a Seagate 20gb HDD. The other one is a 3GB, being COMPLETELY used a swap space (or for Windows users, virtual RAM :wink: )

By the looks of it, it can be fully watercooled, video card and all.. AND it has adequate airflow.

*Yah. Case is from TAC. Also, the CDRW drive is on the bottom because I lost the brackets for it. I remember somebody said they nearly fried their board that way.
*Can't forget 300w PSU.
**Currently hooked up to 17" NEC MultiSync E700 @ 1.4k*1.2k. Man, it's tiny!


**Anyone else running a Athlon1800+ @ 30C?
I'm gonna get my new hardware. And my worklog here.
Post Reply