nForce 4 GA-K8NF-9 says no hard drive is connected.

Get your PC tech problems solved here. Quick response time.

Moderator: The Mod Squad

nForce 4 GA-K8NF-9 says no hard drive is connected.

Postby alkaline_ace » Sat Oct 08, 2005 7:09 pm

Heres my problem. My computer wont start windows xp because the motherboard isnt installed... I donwload the driver and put it on a floppy. I reformat the drive. Now I start my computer with the XP cd in and when it starts I push F6. It gives me 2 things to choose from the floppy which have a (required) next to them. I choose them then continue to install windows...when I get to the part thats suppose to say push F8 to agree with the terms and such, it says I cannot continue beacuase theres no where to write... PLease help me ASAP
alkaline_ace
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 08, 2005 7:01 pm

Postby alkaline_ace » Sat Oct 08, 2005 7:28 pm

my hard drive is a Hitatchi DeskStar...ask if you need to know more info
alkaline_ace
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 08, 2005 7:01 pm

Postby Southwind25 » Sat Oct 08, 2005 7:32 pm

Is the drive showing in the bios setup ? Is the SATA enabled?
Image
Southwind25
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 7339
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Location: Kansas

Postby alkaline_ace » Sat Oct 08, 2005 7:42 pm

I dont see anything showing in the bios about any hard drive or sata...
alkaline_ace
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 08, 2005 7:01 pm

Postby alkaline_ace » Sat Oct 08, 2005 8:49 pm

got it working, thanks for all your help guys... I LOVE YOU! :wink:
alkaline_ace
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 08, 2005 7:01 pm


Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest