The Mother Board
http://www.motherboards.org/forums/

Bad USB Port On Mobo
http://www.motherboards.org/forums/viewtopic.php?f=3&t=124529
Page 1 of 1

Author:  OneSpirit [ Thu Feb 21, 2019 11:18 am ]
Post subject:  Bad USB Port On Mobo

This is for my AMD Gigabyte computer. One of the 3.0 usb port has gone bad. I had a hub with power hook up to it, and I was having problems with devices that were plugged in to it. I tried to plug the hub into a good port, but not all the devices plug in are showing up. I needed more hubs so I hook another 4 hub with power to the first hub. They are not the greatest hubs either. Also I am hearing the sound when the usb device is plugged and unplugged. Is there anything that can be done to correct this problem?

Author:  Roach412 [ Thu Feb 21, 2019 12:45 pm ]
Post subject:  Re: Bad USB Port On Mobo

Sounds like you might want to invest in a higher-quality hub. :wink:

-R

Author:  OneSpirit [ Thu Feb 21, 2019 4:02 pm ]
Post subject:  Re: Bad USB Port On Mobo

I ordered one of these ...
https://www.amazon.com/Anker-9-Port-Smart-Charging-Adapter/dp/B005NGQWL2/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1550793489&sr=8-4&keywords=Anker+10-Port+USB+3.0+Hub

Do you think that will do the job? :-|

Author:  Roach412 [ Fri Feb 22, 2019 10:01 am ]
Post subject:  Re: Bad USB Port On Mobo

Appears to - should provide enough power to all ports w/ the power adapter it has, plus gives you one high-powered plug.

-R

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/