New Mobo ... Of Course Not Booting

Get your PC tech problems solved here. Quick response time.

Moderator: The Mod Squad

Re: New Mobo ... Of Course Not Booting

Postby OneSpirit » Wed Oct 11, 2017 8:27 am

Should I try reinstalling windows or would I be just wasting time?
Main Rig_Intel i7 4770k@3.50
ECS H87H3-WM Ver1
16Gb DDR3 1600
Evga GTX 1050Ti GPU
WD100000 SATA 7200RPM
Seagate 1TB SATA 7200RPM
Corsair CX750M
Win7 Ultimate x64
Rig2_AMD FX8120
GIGABYTE GA-M68MT-S2 Mobo
4Gb DDR3 1600
ZOTAC GeForce GTX 550TI
Seagate 1TB SATA 7200RPM
WD100000 SATA 7200RPM
Rosewill M650
Win7 64
OneSpirit
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 912
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:01 am
Location: The Great State of Ohio

Re: New Mobo ... Of Course Not Booting

Postby OneSpirit » Wed Oct 11, 2017 3:52 pm

Wellsir ... I found the solution to my problem ... I was able to get software from this video ...
https://www.youtube.com/watch?v=iHmnLNl4PEA
It worked like a charm ... fixed firefox where I can now watch youtube video.
Hope this will help other that have this problem.
Main Rig_Intel i7 4770k@3.50
ECS H87H3-WM Ver1
16Gb DDR3 1600
Evga GTX 1050Ti GPU
WD100000 SATA 7200RPM
Seagate 1TB SATA 7200RPM
Corsair CX750M
Win7 Ultimate x64
Rig2_AMD FX8120
GIGABYTE GA-M68MT-S2 Mobo
4Gb DDR3 1600
ZOTAC GeForce GTX 550TI
Seagate 1TB SATA 7200RPM
WD100000 SATA 7200RPM
Rosewill M650
Win7 64
OneSpirit
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 912
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:01 am
Location: The Great State of Ohio

Re: New Mobo ... Of Course Not Booting

Postby Karlsweldt » Thu Oct 12, 2017 8:12 am

Hope that video link was a cure for your problem, and doesn't create new ones. I would trust only certified products or programs from known providers.. not some "fix all miracle" that is advertised on radio or video, unless the speaker is a certified tech, not just some paid spokesperson.
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!
Karlsweldt
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 20671
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Location: 07438

Re: New Mobo ... Of Course Not Booting

Postby OneSpirit » Thu Oct 12, 2017 8:49 am

So far so good. I'm starting to install all my software now. Hopefully I won't run into any more problems.
Main Rig_Intel i7 4770k@3.50
ECS H87H3-WM Ver1
16Gb DDR3 1600
Evga GTX 1050Ti GPU
WD100000 SATA 7200RPM
Seagate 1TB SATA 7200RPM
Corsair CX750M
Win7 Ultimate x64
Rig2_AMD FX8120
GIGABYTE GA-M68MT-S2 Mobo
4Gb DDR3 1600
ZOTAC GeForce GTX 550TI
Seagate 1TB SATA 7200RPM
WD100000 SATA 7200RPM
Rosewill M650
Win7 64
OneSpirit
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 912
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:01 am
Location: The Great State of Ohio

Previous

Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests