The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Aug 21, 2018 8:15 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 7:19 am 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Sat Aug 28, 2004 10:50 am
Posts: 82
Location: worcester,uk
Hi ive got 2 win2k pcs and a xover cable. and i need some help setting it up. There is 1 built in LAN Card (server specs in sig.) and 1 Intel pro/100+ card.

_________________
big burning heap of metal shards and lumps of plastic


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 5:52 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
Are we beginning from scratch? Or have you tried to configure them already?

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 2:09 am 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Sat Aug 28, 2004 10:50 am
Posts: 82
Location: worcester,uk
doesn't matter i've done it thanks for replying though :lol:

_________________
big burning heap of metal shards and lumps of plastic


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group