XP Wireless Will Not Connect to Gateway

Moderator: The Mod Squad

XP Wireless Will Not Connect to Gateway

Postby meppwc » Mon Jul 20, 2015 1:03 pm

I have Uverse broadband with a gateway. All of my machines (all xp) will find and connect to the internet
My Dell D620 XP SP3 finds my gateway, but will not get an IP address. It just hangs there
Network Authentication is WPA-Personal(PSK)
TCP/IP Protocol is installed.

I looked at the settings between my other XP computers and this one and nothing is any different.
I am lost.
Suggestions?
Antec 900 - 650W ATX
Intel DQ35JOE
Intel Core 2 DUO Q6600 Quad Core 4gb
PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM - 2x2 GB (Clocking 400mhz)
Primary: SATA 3gb/s - Hitachi HDP725050GLA360(500 gb)
External-USB: SATA 3gb/s - WDC-WD7500AACS-00ZJB0 (750 gb)
NVIDIA GeForce GTX 750 - PCIe v1.1 x16 (2.5 Gb/s) @ x16 (2.5 Gb/s)
Microsoft Windows XP Professional Build 2600 - SP-3
BIOS: JOQ3510J.86A.1143.2010.1209.0048 - 12/09/2010
meppwc
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 306
Joined: Fri Jan 24, 2003 11:59 am

Re: XP Wireless Will Not Connect to Gateway

Postby evasive » Tue Jul 28, 2015 8:56 pm

Has it ever worked before? I think your D620 has an Intel wireless card and I seem to remember that early drivers made it difficult to connect to some brands of access points,3COM in particular. Update the driver using wired network and try again.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands


Return to Networking

Who is online

Users browsing this forum: DotBot [Bot] and 2 guests