The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sat Oct 20, 2018 7:01 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: dual boot issues
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 3:08 pm 
Offline
Green Belt
Green Belt

Joined: Tue Feb 11, 2003 7:34 pm
Posts: 124
I am having connectivity issues with my latest build; it is a core I7 on an EVGA X58 mobo. I lost one of the 2 onboard ethernet ports in a lightning storm a week ago. The machine can boot to 2 different drives, 1 with vista and one with windows 7. Upon switching to the vista boot for a short time, it now will not connect to internet on the win 7 or primary boot. I have tried several things including a pci nic card and reinstalling drivers on the win 7 boot. It connects fine to nic card or remaining onboard port on vista.
any ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 9:10 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Mar 26, 2002 12:00 am
Posts: 1174
Location: KC MO
You need to setup your network within Win 7 for it to hook up (Home or public network). Otherwize your built in protection will not let you out on the LAN or WAN.

_________________
The day you stop learning, is the day you die!

Paul


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group