The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Fri Aug 17, 2018 7:01 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 01, 2008 8:12 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Mar 26, 2002 12:00 am
Posts: 1174
Location: KC MO
What model is your linksys router?

This does not look like your linksys ip from your router:

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : up.chartermi.net
Description . . . . . . . . . . . : Wireless-B Notebook Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-12-17-47-82-7D
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 24.247.77.31
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.240.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 24.247.64.1

Looks like your charter modem is wireless also.

Have you tried resetting your router with the reset button hole on the back?

You need to hold it down for about a minute or 2!

_________________
The day you stop learning, is the day you die!

Paul


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 3:52 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Mar 26, 2002 12:00 am
Posts: 1174
Location: KC MO
NCan you give us the IPCONFIG on your desktop?

_________________
The day you stop learning, is the day you die!

Paul


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 6:47 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Nov 19, 2002 4:04 pm
Posts: 1451
Location: las vegas nevada
lets try this:
do an IPCONFIG /ALL on both computers. meaning the one that connects and the one that doesn't. this will give us the working subnet which we can get the right info from. we then can get your wireless working.
good luck
AJ

_________________
coming soon to an over clockers dream near you:
EVGA 790i tri SLI
intel core2 quad 9550
6gb G.SKILL DDR3 16000
3X EVGA 8800gts video cards
water cooled fo sho
the rest when i get paid
PS... im gonna break 4ghz easily....


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 7:20 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Tue Mar 26, 2002 12:00 am
Posts: 1174
Location: KC MO
ajrox wrote:
lets try this:
do an IPCONFIG /ALL on both computers. meaning the one that connects and the one that doesn't. this will give us the working subnet which we can get the right info from. we then can get your wireless working.
good luck
AJ


His wireless is working it is the wired system not working!

_________________
The day you stop learning, is the day you die!

Paul


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group