The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Thu Sep 20, 2018 6:55 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: How did this happen?
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 4:55 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Wed Aug 13, 2003 2:57 pm
Posts: 708
Location: Yorkshire, UK
I have version 4.0 of the Console client and the Graphical client installed in the same folder. The Console was working merrily away when I accidently activated the graphical client.
That stuffed up the console so much that it downloaded a new WU.
Now I have the Console working on p683_TZ2_NAT_EXP, And the graphical working on p848_p53dimer848, in the same folder, at the same time. I'd like to see how this one ends, so I'm not stopping anything.
Before you ask, in MyFolding.html the unit number changes between the two. Windows XP Pro SP1.
8O 8O 8O

_________________
CALL &BD19 (If you need to ask you don't need to know)
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 5:40 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Tue Oct 01, 2002 9:56 am
Posts: 7339
Location: Kansas
Aussie would know about that I think. When he and Josh were doing the challenge thing I remember Aussie talking about running more than one instance of the program on a non dual or hyper threading machine(AMD).

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 5:52 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Thu Aug 07, 2003 3:52 pm
Posts: 286
the key phase is IN THE SAME FOLDER.

i run 4 clients at once on a HTed box but in seperate directories. i believe you can do this (not recommended though) if you do not include the -local in the CLI

_________________
Default_Dave's STATS! Team #33258


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 6:03 pm 
Offline
Enlightened Master
Enlightened Master

Joined: Wed Dec 11, 2002 2:29 pm
Posts: 14664
Location: Canada
yep, put em in seperate directories - that's the way to go. Also add the -local flag, and make sure to have each with unique machine IDs.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 7:47 pm 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Wed Aug 13, 2003 2:57 pm
Posts: 708
Location: Yorkshire, UK
Well, the graphical has just returned it's completed WU and I've shut it down. The Console is still working merrily away (albeit a little faster now) and all in the SAME directory. I'm not doing it again though, the experience was interesting but I bet it can't be repeated.

_________________
CALL &BD19 (If you need to ask you don't need to know)
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group